Slabeste 3 kg in 5 zile0 Comments

Publicat in:
Etichete: 3kg in 5 zile, 5 zile, cum slabesc intr-o saptamana, cura de slabire, despre, dieta de 5 zile, dieta de slabire, pareri, slabire

3 kg in 5 zile – Ziua four

Mic dejun
Se fierbe un ou, se unge o felie de paine toast cu unt, se presara cu patrunjel si langa se mananca oul fiert.

Pranz
Se taie julien 100 gr de carne de porc. Se taie cubulete a hundred gr de praz, si tot asa ciuperci. În apa sarate se fierbe 30 gr de orez. Carnea se prajeste in putin ulei vegetal, se pune peste ea prazul si ciupercile. Se condimenteaza dupa plac, se adauga orezul si o lingurita de maioneza.

Cina
Se fierbe un ou. Se razuieste a hundred gr de morcovi, se amesteca cu patrunjel, se amesteca cu zeamaa de lamaie si ulei vegetal. Oul se mananca cu salata.

three kg in 5 zile – Ziua 5

Mic dejun
Se unge un corn cu unt, se pune in el sunca afumata si cateva rondele de castravete.

Pranz
Se atie marunt 200 gr de tuchini, a hundred and twenty gr morcov, un ardei gras rosu, 200 gr spanac prospat, 1 usturoi. Totul se prajeste in putin ulei vegetal, se pune peste 250 ml zeama de supa, si se lasa la fiert. Peste se adauga cascaval parmezan razuit.

Cina
Se firbe 30 gr de orez in apa sarata. Un praz se taie rondele, jumatate de portocala se taie marunt, se taie cubulete un piept de pui afumat, si se amesteca cu orezul. Se condimenteaza, se pune peste ulei vegetal si putin curry.

Pareri despre dieta de 5 zile

Daca ai urmat si tu dieta de 5 zile de mai sus, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Slabeste 3 kg in 5 zile

Lasă un răspuns