Secretul siluetei Andreei Esca0 Comments

Publicat in:
Etichete: andreea esca, dieta, forma fizica, pilates, secret, silueta, slabire

Toata lumea i-a remarcat silueta si acum ii cere sfaturi. Andreea Esca a slabit considerabil in ultimul timp si are un trup de invidiat chiar si de cele mai tinere femei.

Pentru a ajunge la silueta de acum, Esca recunoaste ca a renuntat la mancarurile grase, insa ceea ce o ajuta cel mai mult este Pilates-ul, sport pe care vedeta il practica zilnic.

Andreea Esca - Pilates

Andreea Esca - Pilates

„Poa’ sa ninga, poa’sa ploua…eu ma duc la Pilates! O zi reusita va doresc.”, a scris Andreea pe Facebook. Vedeta PRO TV a declarat ca prin Pilates a reusit sa scape de kilogramele in plus, fara sa isi dezvolte excesiv musculatura. Stirista s-a apucat de acest sport in 2011 pentru a scapa de kilogramele nedorite, dar si pentru a-si intari musculatura piciorului pe care si-l fracturase la schi. Exercitiile de pilates au ajutat-o pe vedeta sa dea jos 8 kilograme.

Andreea Esca nu este singura care se mentine in forma cu aceste exercitii. Pilates-ul este sportul preferat de unele dintre cele mai frumoase femei din Romania: Dana Rogoz, Laura Cosoi si Oana Cuzino practica cu regularitate aceste exercitii.

Fire sportiva, Dana Rogoz face intotdeauna miscare. Chiar si atunci cand nu ajunge la sala, ea este suficient de constiincioasa incat sa se antreneze singura cu Ultimate Pilates. Laura Cosoi se mentine in forma mancand verdeturi si practicand pilates. Vedeta este incantata de program pentru ca nu pune accentul pe exercitiile de forta.

Acest sport este si preferatul Oanei Cuzino: „Exercitiile Pilates sunt tipul meu preferat de miscare deoarce se adreseaza in principal sanatatii, activarii circulatiei, metabolismului, respiratiei si starii de bine”, a declarat prezentatoarea PRO TV, care practica aceste exercitii de doua ori pe saptamana.

Tu ai practicat vreodata Pilates? Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Secretul siluetei Andreei Esca

Lasă un răspuns