Remedii pentru celulita0 Comments

Publicat in:
Etichete: celulita, cum scapi de celulita, cum tratam celulita, remedii celulita, remediu

Cuprins articol:

Remedii pentru celulita

Pentru a scapa de celulita este esential ca primul pas sa inceapa cu capitolul alimentatie. Nu o sa vorbim acum despre care este dieta ideala, exista destule diete pe care le poti incerca. Ideea este sa bei cel putin 2 litri de apa pe zi, sa consumi cat mai multe fibre (le gasesti in fructe, legume, cereale) si sa eviti dulciurile si snacksurile de orice fel. Orice este prea sarat sau prea dulce nu este sanatos, iar consecintele le vei vedea la propriu pe pielea ta.

Dupa ce te-ai asigurat ca stilul tau alimentar nu va mai fi niciodata la fel (asta daca vrei rezultate permanente si nu temporare) este timpul sa apelezi la un cupboard de cosmetica. Aici vei putea avea parte de electrostimulare cu programe de slabit, anticelulita si tonifiere a pielii insotite de diferite alte tratamente corporale. Poti prelungi programul si acasa cu o crema anticelulita profesionala.

De asemenea, poti incerca uleiuri de tipul celui de morcov, de palma rosa, de ylang-ylang care vor ajuta la regenerarea pielii si nu numai.

Deoarece vitaminele A, C si E sunt antioxidanti luptand cu radicalii liberi si acestea pot ajuta la tonifierea pielii, incetinind procesul de imbatranire celulara prematura.

Bineinteles, la toate aceste metode de combatere se adauga si chirurgia plastica. Insa daca tu nu iti schimbi stilul de viata nu vei face decat sa arunci o gramada de bani pe geam pentru un rezultat de scurta durata. Schimba-ti alimentatia, asigura-te ca faci suficient activity, si celulita ar trebui sa stea departe de tine.

Sursa: ProSanatate

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Remedii pentru celulita

Lasă un răspuns