Remedii pentru celulita0 Comments

Publicat in:
Etichete: celulita, cum scapi de celulita, cum tratam celulita, remedii celulita, remediu

Celulita este poate cea mai inestetica forma de grasime posibila. Aceasta apare datorita acumularii de grasime in adipocite si implicit, datorita imbatranirii tesutului prin actiunea glucozei asupra fibrelor de colagen si elastina. Acestea duc la tulburari la nivelul circulatiei limfatice si sanguine favorizand retentia de apa si toxine.

Remedii celulita

Remedii celulita

Pentru a o trata este important sa stim mai intai care sunt motivele pentru care aceasta apare.

Alimentatia

Ei bine, probabil ti-ai dat seama deja ca alimentatia este prima problema. Excesul de grasimi, dulciuri, sucuri si alte prostii atat de savurate in ziua de azi se vor transforma actual in grasimea din locurile unde o doresti cel mai putin. La acestea contribuie bineinteles si lipsa exercitiilor fizice keep watch over. O viata sedentara cu o alimentatie neadecvata este exact ceea ce-i trebuie celulitei ca sa apara.

Dereglarile hormonale

Se mai intampla ca aceasta sa apara si la persoanele care au dereglari hormonale (fie din cauza varstei sau a pilulelor contraceptive). Consumul de cafea, alcool si tutun sunt si ele pe lista. La toate acestea contribuie eternul stres care se pare ca se infiltreaza in orice side al vietii noastre. Acesta provoaca in cazul de fata o hipersecretie hormonala.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Remedii pentru celulita

Lasă un răspuns