Un posibil tratament pentru cancer0 Comments

Publicat in:
Etichete: cancer de colon, cancer de ficat, cancer la san, cancer pulmonar, pastila, tratament cancer

In aceste zile, un nou medicament care poate face minuni impotriva cancerului este testat in SUA.

Acesta poate fi administrat in cazul unor tipuri diferite de cancer, dand rezultate foarte bune impotriva cancerului la stomac.

Tratament cancer

Tratament cancer

Cum se numeste medicamentul?

Medicamentul se numeste Ramucirumab si este produs de compania Eli Lilly and Co. De la acest tratament se asteapta rezultate extraordinare, compania concentrandu-si atentia asupra dezvoltarii si testarii lui.

Specialistii spun ca acest medicament ar putea determina vanzari de 1,5 miliarde de dolari pana in anul 2020, conform estimarilor facute de analistii in domeniu.

Firma din SUA l-a testat cu succes impotriva cancerului la stomac si asteapta in prezent aprobarea autoritatilor medicale americane, Food and Drug Adminstration, pentru a-l vinde ca tratament impotriva acestui tip de cancer.

Rezultate impotriva cancerului la san, cancerului pulmonar, de colon si ficat

Cu toate acestea, acesta nu a dat rezultatele dorite, intr-o prima faza, impotriva cancerului la san.

In testele clinice realizate anul trecut, medicamentul a fost eficient in lupta impotriva cancerului pulmonar, el fiind folosit atunci in combinatie cu tratamentul chimioterapic clasic.

In cursul acestui an vor fi facute publice si rezultatele testelor efectuate pentru a vedea daca el este eficient si impotriva cancerului la colon si ficat.

Perioada minima de supravietuire pe care tratamentul o asigura este de 2-3 luni, afirma analistul Alex Arfaei. Acest medicament actioneaza prin blocarea dezvoltarii vaselor de sange care vascularizeaza tumorile canceroase, proces cunoscut ca angiogeneza.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Un posibil tratament pentru cancer

Lasă un răspuns