Avantajele si dezavantajele porumbului in dieta0 Comments

Publicat in:
Etichete: avantaje, avantajele porumbului, cura de slabire, dezavantaje, dezavantajele porumbului, dieta, dieta de slabire, dieta de slabit, porumb, porumbul, porumbul ingrasa, porumul ingrasa

In ultimul timp porumbul a capatat o reputatie proasta, multe persoane spunand ca „ingrasa„. Unii spun ca este din cauza concentratiei mari de sirop de fructoza, altii din cauza ca are carbohidrati.

Adevarul se afla undeva la mijloc, considera nutritionistii citati de site-ul Health.com.

Porumbul in dieta de slabit

Porumbul in dieta de slabit

Avantajele porumbului in dieta

Printre avantajele folosirii acestei plante in diete se afla acela ca porumbul este un aliment de tip cereala integrala care poate fi integrat intr-o dieta sanatoasa.

Scopul este sa consumi jumatate din cerealele zilnice sub forma celor integrale.

In cazul in care vei include la categoria aceasta porumbul, consuma cam jumatate de cana pe zi. Porumbul mai este bogat si in vitamina C, fibre si antioxidanti.

Si popcornul este bun, dar alege varianta light, fara unt, cascaval sau bacon. Asta daca nu te poti indeparta cu totul de el.

Dezavantajele porumbului in dieta

Printre dezavantaje: Aici intervine problema siropului bogat in fructoza, cunoscut pentru faptul ca „ingrasa”.

Studii recente spun insa ca siropul de fructoza nu te ingrasa mai tare decat oricare alt indulcitor. Din aceasta cauza, este recomandabil sa mananci porumbul cu moderatie.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Avantajele si dezavantajele porumbului in dieta

Lasă un răspuns