Cum poti sa gatesti pentru inima ta?0 Comments

Publicat in:
Etichete: afectiuni, alimentatie, boli, cardiac, cardiaci, inima, mancare, medici, prepararea mancarii, recomandari, regim, sare

Exista numeroase trucuri care te ajuta sa reduci grasimile, colesterolul si sarea, in asa fel incat sa nu schimbi radical gustul.

Health.com a cerut parerea mai multor bucatari celebri din Statele Unite ale Americii, care au dezvaluit cateva astfel de trucuri. Afla, deci, ce sa faci ca sa mananci mai sanatos pentru inima, fara sa pierzi prea mult din savoarea preparatelor.

Mancare pentru inima

Mancare pentru inima

Este recomandat sa inlocuiesti smantana cu iaurt fara grasime

Pentru a nu schimba mult gustul unor preparate, atunci cand folosesti iaurt in loc de smantana, incearca urmatorul truc: pune iaurtul intr-un tifon fin si tine-l la scurs circa 30 de minute. In acest fel vei elimina o mare parte din apa pe care o contine si vei obtine o textura cremoasa, apropiata de cea a smantanii.

Inlocuieste untul cu uleiul de rapita

Expertii spun ca uleiul de rapita este bogat in grasimi mononesaturate, care sunt grasimi sanatoase, si poate inlocui cu succes o parte considerabila din untul de care este nevoie la anumite deserturi, cum ar fi negresele.

Gustul neutru al uleiului lasa posibilitatea untului sa ofere aceeasi savoare prajiturilor, chiar daca acesta din urma este folosit in cantitate mai mica.

Cei care vor sa manance sanatos pentru inima ar trebui sa evite negresele preparate dupa retea clasica, deoarece contin mult unt.

Si la briose pot fi inlocuite partial grasimile saturate, mai ales ca, la fel ca in cazul negreselor, reteta clasica presupune cantitati destul de mari din astfel de grasimi.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poti sa gatesti pentru inima ta?

Lasă un răspuns