Mananci des noaptea? Este posibil sa suferi de aceasta boala…0 Comments

Publicat in:
Etichete: afectiune, alimentatie, boala, depresie, mancare, noaptea, timpul noptii

Cercetatorii din SUA arata ca persoanele care mananca noaptea pot avea o afectiune psihica ce necesita ajutor specializat din partea doctorilor.

Mancarea in timpul noptii

Mancarea in timpul noptii

Specialistii au analizat situatia a 1.600 de persoane, mai exact cea legata de obiceiurile lor alimentare si eventualele probleme psihice de care ei sufereau, scrie Fox News.

In cadrul studiului, aproximativ 4% dintre ei sufereau de o problema legata de alimentatie in timpul noptii.

Persoanele care au o asemenea problema nu au pofta de mancare dimineata, iar noaptea nu se pot culca in cazul in care nu mananca in prealabil, spune specialista Rebecka Peebles, de la un spital de pediatrie din Philadelphia, SUA.

Expertul a coordonat aceasta cercetare, ale carei rezultate au fost publicate in revista „Journal of Adolescent Health”.

Potrivit sursei citate, o asemenea problema a fost constatata in cazul celor care luau medicamente impotriva afectiunii ADHD, precum si in cazul persoanelor care sufereau de anorexie.

In plus, uneori, astfel de pacienti se trezesc din somn pentru a manca. Cei predispusi la o asemenea afectiune sunt studentii care invata noaptea si cei care nu au un program regulat de somn.

Persoanele care obisnuiesc sa manance noaptea sunt predispuse si la depresie, avand tendinta de a se rani singure. Oamenii cu aceasta problema trebuie sa primeasca ajutor medical de specialitate deoarece consecintele asupra sanatatii lor pot fi grave.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Mananci des noaptea? Este posibil sa suferi de aceasta boala…

Lasă un răspuns