Doua cure de slabire rapide: alege-o pe cea care ti se potriveste0 Comments

Publicat in:
Etichete: cat slabesc, cea mai rapida cura de slabire, cura de slabire, cura de slabire rapida, dieta de 13 zile, dieta Nicoleta Luciu, dieta rapida, dieta scarsdale, diete rapide, in ce consta, metabolism

Cu totii ne dorim sa aratam extraordinar, insa adevarul este ca in societatea contemporana din ce in ce mai multi oameni au probleme cu greutatea. Daca ar exista o pilula magica sau o cura de slabire care sa ne aduca la silueta initiala in cateva zile, fara sa depunem nici un fel de efort, acest lucru cu siguranta ca nu s-ar intampla.

Trebuie sa stii insa ca, apropos de intrebarea la care ne referim, nu exista cura de slabire rapida care sa fie si eficienta decat in functie de tine. De implicarea ta, de ambitia pe care o ai, de disponibilitatea de a face sport in paralel.

Cura de slabire rapida

Cura de slabire rapida

Un alt element extrem de important pentru reusita unei diete rapide este modul in care aceasta se potriveste sau nu stilului tau de viata. O sa trecem mai jos in revista doua dintre cele mai cunoscute diete rapide de slabit, cu plusurile si minusurile lor, pentru ca tu singura sa iti dai seama care dintre ele ti se potriveste cel mai bine.

Dieta de 13 zile

Prima dintre ele este Dieta de 13 zile.

Cat slabesc?

Dieta de 13 zile este o dieta prin care reusesti cu adevarat sa slabesti, dar pe care putini reusesc sa o duca pana la capat, fiind o dieta in care nu ai voie sa mananci absolut nimic in plus fata de alimentele pe care le recomanda ea. Vor fi 13 zile de foc pentru tine, dar la sfarsitul ei satisfactia ar putea fi pe masura, pentru ca vei cantari cu 6-12 kilograme mai putin decat la inceputul ei.

In plus, aceasta dieta promite si o schimbare de metabolism, ceea ce inseamna ca timp de cel putin doi ani nu te vei mai ingrasa la loc.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Doua cure de slabire rapide: alege-o pe cea care ti se potriveste

Lasă un răspuns