Cateva dintre secretele oamenilor care NU au probleme cu greutatea0 Comments

Publicat in:
Etichete: care te mentine, cura de slabire, dieta, dieta de slabit, Dieta integratoare, mentinere, mentinerea greutatii, rezultate pe termen lung

Trebuie sa stii ca exista niste metode putin drastice prin care zi de zi poti avea grija de corpul tau astfel incat sa elimini kilograme in mod natural si definitiv.

Incearca sa incorporezi cateva dintre sfaturile oferite pentru a avea un corp mai sanatos si mai slab.

Secrete de slabire

Secrete de slabire

Este bine sa iti faci timp pentru ceai

Femeile cu cel mai mare aport de catechine, antioxidanti din ceai care accelereaza arderea grasimilor, castiga mai putina greutate in decursul a 14 ani decat cele care nu au obiceiul de a consuma ceai, dupa cum arata un studiu publicat in Jurnalul American de Nutritie Clinica. De exemplu, expertii sustin ca ceaiul alb si verde are cele mai multe catechine.

Muta-ti antrenamentul fizic dimineata

Miscarea de dinainte de micul-dejun te ajuta sa slabesti mai repede, dupa cum arata un studiu aparut in Jurnalul de Fiziologie. Exersatul pe stomacul gol imbunatateste toleranta la glucoza, ceea ce incetineste procesul de depunere a grasimilor, mai spune specialistii.

Incearca sa nu sari peste micul dejun

In cazul in care nu ai deja obiceiul de a servi micul-dejun in fiecare dimineata, este timpul sa o faci. Cei care procedeaza astfel au in medie o talie cu 5 cm mai subtire decat celelalte persoane. Masa de dimineata iti mareste rata metabolismului si micsoreaza numarul de enzime ce provoaca colesterol in exces.

Nu manca repede, ci savureaza-ti mancarea

In cazul in care vei manca mai incet, este sigur ca te vei mentine mai slaba. Persoanele care au mancat o inghetata in 30 minute au avut o senzatie de satietate mai puternica si pentru mai multa vreme decat aceia care au mancat mai repede, arata un studiu publicat in Jurnalul de Endocrinologie si Metabolism.

Este bine sa renunti la factori perturbatori precum televizorul sau calculatorul si sa te concentrezi asupra farfuriei din fata ta.

Incearca sa iti faci obiceiuri cat mai sanatoase

Daca vei manca la aceleasi ore in fiecare zi, iti va fi mai usor sa iti mentii greutatea si chiar sa slabesti. Cand soarecii din cadrul unui experiment de la Institutul de studii Biologice din California au mancat la ore prestabilite si au facut o pauza de 12 ore pe timpul noptii, ficatul lor a produs enzime care ardeau mai mult zahar si grasimi decat cei care nu se hraneau la ore fixe.

Consuma zilnic cat mai multa apa

Expertii ne anunta ca cei care beau 2 pahare de apa inainte de mese pierd cu 2,5 kilograme mai mult decat acelea care nu se hidrateaza cum trebuie. Apa umple stomacul, asa ca dupa ce consumi cele 2 pahare vei servi cu 75-90 calorii in minus.

Fie ca mananci acasa, fie la restaurant, acesta este un truc deloc de neglijat.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cateva dintre secretele oamenilor care NU au probleme cu greutatea

Lasă un răspuns