Dieta de post0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura de slabire, dieta de post, in post, post

Dieta de post reprezinta un tip de dieta foarte lejera care ajuta la eliminarea surplusului de kilograme si care include in mare parte restrictiile impuse de post, de aici si denumirea dietei.

Dieta de post

Dieta de post

Dieta de post prezinta numeroase beneficii asupra sanatatii demonstrate prin studii stiinfitife, la fel cum se intampla si in regimul cu o zi de fructe sau legume.

Dieta de post elimina toxinele din organism prin cresterea ratiei de antioxidanti, precum si prin consumul de alimente proaspete, neprocesate. De asemenea s-a demonstrat ca aceste doua tipuri de posturi sporesc longevitatea si previn cu peste 15% aparitia aterosclerozei, cu urmarile sale: tensiune arteriala marita,boli cardiovasculare, infarcte miocardice, accidente vasculare cerebrale.

Cum se tine Dieta de Post?

Dieta de post se tine doua saptamani pe an, iar regimul cu o zi de post consta in stabilirea unei zile pe saptamana in care se mananca fie numai fructe, fie numai legume, dar toate in stare cruda, fara condimente sau alti aditivi, avand grija ca in acele zile sa se consume peste 2 litri de apa.

In zilele Dietei de Post se vor consuma de asemenea minim doi litri de apa, dar nu de alt lichid. Se recomanda doar apa plata.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta de post

Lasă un răspuns