Dieta cu supa de pui0 Comments

Publicat in:
Etichete: calorii, cat slabesc, cura de slabire, dieta, dieta cu supa, dieta cu supa de pui, ingrediente, mod de preparare, pareri, reteta, supa de pui

Cat slabesc?

Dieta cu supa de pui te ajuta sa slabesti 3-5 kilograme in 7 zile!

Supa de pui era utilizata in Egiptul antic ca metoda curativa in cazul racelilor si reprezenta un supliment alimentar in cazul subnutritiei, aceasta asigurand toate proteinele, carbohidratii, grasimile, vitaminele si mineralele de care organismul are nevoie.

Dieta cu supa de pui

Dieta cu supa de pui

Scaderea numarului de calorii

Dieta cu supa de pui scade semnificativ numaul de calorii din dieta (reduce numarul de alimente consumate) pentru a da jos un numar mic sau mediu de kilograme. Respecta niste reguli simple si un plan alimentar.

Dieta dureaza 7 zile. In primele 5 zile, la micul dejun mananci de fiecare data altceva, dupa un meniu bine stabilit, iar in restul zilei poti manca supa ori de cate ori iti este foame.

In ultimele 2 zile poti alege oricare dintre cele cinci variante de mic dejun, in functie de ceea ce iti place. Regimul constituie in acelasi timp si un prim pas inainte de inceperea unui program de lunga durata pentru reducerea caloriilor.

Reteta pentru supa de pui

Ingrediente

– un pui taiat in 8/10 bucati;
– 2 linguri de ulei (preferabil ulei de masline);
– Pastarnac – 3 bucati;
– telina – 2 bucati;
– Morcovi – 2 bucati;
– Ceapa – o bucata, taiata marunt;
– Usturoi – 3 catei;
– Patrunjel – o legatura;
– Sare si piper;
– Zeama de lamaie proaspata – dupa gust.

Mod de preparare

Se dezoseaza puiul si se taie in bucati mici. Se pune la fiert la foc mic si dupa ce a fiert, zeama se lasa la racit, se curata de grasimea care s-a ridicat deasupra si se pune din nou la fiert. Se adauga ceapa, usturoiul, morcovul, telina si pastarnacul si se lasa la fiert aproximativ 8 minute. Se adauga patrunjelul la final. Se sareaza, se pipereaza si se adauga zeama de lamaie.

Pareri despre dieta cu supa de pui

Daca ai urmat si tu dieta cu supa de pui, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu supa de pui

Lasă un răspuns