Dieta alcalina: mananci cat vrei si slabesti0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, alimente alcaline, de evitat, dieta alcalina, fructe alcaline, legume alcaline, pareri


Este indicat sa evitati preparatele prajite, fainoasele din faina alba (paine alba, paste) si cele care contin mult zahar. Vegetalele sunt indicate a fi consumate crude, in stare proaspata, acolo unde este posibil.

Consumul de apa in dieta alcalina

In dieta alcalina se recomanda sa consumati apa in proportie de 80% din lichidele zilnice. Apa trebuie sa fie la un pH cat mai mare (deci cat mai alcalin), de aceea este recomandat sa achizitionati un filtru de apa pentru bucatarie, filtru care creste si pH-ul apei.

Exercitiile fizice in dieta alcalina

Alaturi de consumul alimentelor alcaline sunt indicate si exercitiile fizice, pentru ca sportul ajuta in eliminarea produsilor de metabolism acizi, in reducerea stresului oxidativ si in cresterea alcalinitatii sanguine.

Pareri despre Dieta alcalina

Daca ai urmat si tu Dieta alcalina, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta alcalina: mananci cat vrei si slabesti

Lasă un răspuns