Dieta cu mere – silueta de vis, energie si sanatateUn comentariu

Publicat in:
Etichete: cu mere, cura de slabire, dieta cu mere, mere


Cura cu mere poate fi o excelenta metoda pentru detoxifierea organismului, care va duce si la eliminarea kilogramelor in plus si asta fara o mare cheltuiala.

Dieta cu mere - cura de slabire

Dieta cu mere - cura de slabire

In dieta cu mere, se recomanda merele de tara, cat mai putin tratate si cele care au coaja intens colorata (fiind un semn al continutului ridicat de vitamine si antioxidanti).

Merele trebuie sa fie consumate proaspete, nedecojite si la distanta de alte alimente de cel putin 30 minute.

Dieta cu mere

O dieta foarte simpla cu mere, fara intentia de a infometa, ci mai degraba de a revigora si detoxifia organismul, presupune consumul catorva mere inainte de fiecare masa, timp de o luna.

Merele se consuma cu minim 30 de minute inainte de a manca, deoarece in combinatie cu alte alimente, fermenteaza si se pierd proprietatile lor nutritive, fiind afectata si digestia.

Aceasta cura, pe cat de simpla pare, pe atat de complexa este in privinta rezultatelor care se obtin:

• Scadere in greutate, treptat, in mod sanatos, fara infometare
• Mineralizarea si vitaminizarea organismului
• Preventia constipatiei si ameliorarea digestiei
• Preventia diabetului si a obezitatii
• Preventia cancerului
• Scaderea colesterolului si a trigliceridelor

Dieta exclusiva cu mere

Pentru cei care doresc o detoxifiere mai puternica si obtinerea efectelor benefice ale consumului de mere, in scurt timp, se recomanda o dieta mai drastica, ce presupune consumul exclusiv de mere.

Timp de o zi, sau chiar mai multe, pana la o saptamana, in functie de puterea fiecaruia, se consuma doar mere, pana la 3-4 kg/zi, fara alte alimente.

Cura exclusiva de mere este extrem de eficienta contra obezitatii, contra afectiunilor digestive, dar si contra unor afectiuni tumorale.

Dieta cu mere

Dieta cu mere

Pareri despre Dieta cu mere

Daca ai urmat si tu Dieta cu mere, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu mere – silueta de vis, energie si sanatate

Un comentariu

  1. Ruxandra Vidrascu

    Am citit cu interes aceste informatii. Cunosc si eu o reteta de slabit pe baza de mere cu durata de 3 zile. Se fierb merele taiate in 8, curatate de coaja ca pt compot, dar fara zahar. Se scurg si se consuma timp de 3 zile pudrate cu praf de scortisoara si coaja rasa de lamaie. deasupra se toarna(in cantitate moderata) pasta de susan (unt de susan, tahini) sau eventual de migdale. Pasta de susan se gaseste in supermarketuri si in magazinele naturiste. Este un fel de mancare gustos, hranitor care ne tine departe de alte alimente. Se slabesc cam 3-5kg. Este practic de tinut la sfarsitul saptamanii. In continuare se poate pastra obiceiul de a consuma acest fel de mancare la cina.

Lasă un răspuns