Cele mai bune remedii contra hipertensiunii0 Comments

Publicat in:
Etichete: hipertensiune, hipertensiunea arteriala, plante, remedii, remedii naturiste, semnale de alarma, simptome, Tratament, tratament naturist hipertensiune

Cuprins articol:

Plantele sunt de ajutor in hipertensiunea arteriala moderata, sustin expertii. Mai multe remedii care si-au dovedit eficienta in acest sens sunt usturoiul, maslinul si paducelul.

Ceai de paducel

Ceai de paducel

Hipertensiunea arteriala creste riscul de accident vascular cerebral si este o adevarata problema de sanatate in tarile dezvoltate, afectand in jur de 40% din populatia cu varsta peste 65 de ani.

Ametelile, tulburarile de vedere, palpitatiile si sangerarile nazale sunt cateva dintre semnalele de alarma ale hipertensiunii, insa aceasta complicatie poate trece neobservata sau este descoperita la un control de rutina. In cazul hipertensiunii moderate, sunt indicate: sportul, limitarea consumului de sare, de alcool si grasimi saturate, renuntarea la fumat, evitarea stresului si pierderea kilogramelor in plus.

Daca dupa 3 luni nu se vad rezultate – din cauza dificultatii pacientului de a-si schimba stilul de viata – medicul prescrie tratament hipotensor, care trebuie tinut pe viata.

Cu toate acestea, pentru 10-30% dintre pacienti, hipertensiunea rezista la tratament, iar alteori, efectele secundare nu sunt de neglijat.

Maslinul

Folosit de 5.500 de ani de catre civilizatiile din bazinul mediteranean, maslinul are numeroase indicatii terapeutice. Funzele de maslin induc dilatarea vaselor de sange si sunt adesea recomandate pentru reducerea hipertensiunii usoare sau moderate.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cele mai bune remedii contra hipertensiunii

Lasă un răspuns