Cum se trateaza infertilitatea cu branca-ursului?0 Comments

Publicat in:
Etichete: branca ursului, contraindicatii, cum se prepara, despre, infertilitate, recomandari, tinctura


Se macina seminte si radacina de Branca-ursului si intr-un borcan cu filet se pun douazeci de linguri de pulbere, peste care se toarna o jumatate de litru de alcool alimentar de 50 de grade, tuica facuta in casa sau vodca. Borcanul se inchide ermetic si se lasa la macerat timp de doua saptamani, la loc calduros.

Apoi, se filtreaza, iar tinctura rezultata se pastreaza la rece, in sticle mici, inchise la culoare.

Branca-ursului – in caz de astenie

Tratamentul cu tinctura de Branca-ursului se indica in caz de astenie, ca stimulent general al organismului, ajuta la diminuarea disconfortului creat de menopauza, are efecte afrodisiace, fiind un leac de exceptie contra frigiditatii, impotentei si asteniei sexuale.

Aceasta planta ofera ajutor in caz de osteoporoza, hipertensiune arteriala, infectii urinare, laringita, bronsita, astm bronsic, amenoree, boli venerice si infectii bacteriene.

Se ia cate o lingurita de tinctura de Branca-ursului de trei, patru ori pe zi, diluata intr-o jumatate de pahar de apa. Tratamentul dureaza intre trei si sase luni.

Trebuie sa stiti ca tinctura poate fi folosita timp de doi ani de la data cand a fost culeasa planta.

Branca-ursului – Contraindicatii

Si totusi, branca-ursului este contraindicata femeilor insarcinate si persoanelor hipotensive carora li se recomanda jumatate de doza, in caz ca apeleaza totusi la ajutorul acestei plante.

Este recomandat sa nu se ajunga la supradozare deoarece aceasta produce reactii de tip alergic, hipotensiune si vasodilatatie periferica.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum se trateaza infertilitatea cu branca-ursului?

Lasă un răspuns