Cum se trateaza infertilitatea cu branca-ursului?0 Comments

Publicat in:
Etichete: branca ursului, contraindicatii, cum se prepara, despre, infertilitate, recomandari, tinctura

Despre Branca-ursului

Branca-ursului este o planta denumita stiintific Heracleum sphondylium, care creste pe malul paraielor si in locurile umede si nisipoase din zonele montane si submontane.

Branca-ursului

Branca-ursului

Planta are inaltimea de circa doi metri, are flori albe si frunze mari, crestate adanc, care amintesc oarecum de laba ursului, de la care-i vine si numele.

Aceasta are puternice efecte de stimulare a vitalitatii organismului uman. In scop terapeutic, de la Branca-ursului se folosesc frunzele, florile si semintele.

Cel mai recomandat este ca Branca-ursului sa se administreze sub forma de tinctura care poate fi cumparata de la plafar sau de la magazinele de produse naturiste dar, mai bine, poate fi preparata si in casa.

Specialistii spun ca tinctura de Branca-ursului este un adevarat elixir

  • contra sterilitatii masculine si feminine,
  • contra menopauzei premature si a andropauzei premature, precum si
  • contra frigiditatii si
  • impotentei,

deoarece contine substante active care actioneaza simultan asupra glandelor endocrine, a sistemului nervos si a aparatului cardiovascular.

Cercetatorii care au studiat planta si sustin ca sute de femei au reusit sa ramana insarcinate dupa tratamentul cu aceasta planta si zeci de barbati si-au rezolvat problemele sexuale.

Cum se prepara tinctura de Branca-ursului

Tinctura se poate prepara atat din planta proaspata cat si din pulbere, obtinuta din planta uscata si maruntita, macinata in rasnita de cafea.

Frunzele si tulpinile de Branca-ursului, proaspat culese, se taie marunt si se introduc intr-o sticla sau borcan cu filet, fara a le indesa. Se toarna alcool alimentar de 38-40 grade, vodca sau tuica facuta in casa, cat sa le acopere si se lasa doua saptamani, la macerat, la loc calduros.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum se trateaza infertilitatea cu branca-ursului?

Lasă un răspuns