Alimente pentru arderea grasimilor0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, alimente pentru arderea grasimilor, arderea grasimilor, ce sa mananci, cum arzi grasimile, cura de slabit, dieta, slabire

In cazul in care vrei sa sa slabesti, probabil ai inceput sa numeri caloriile, sa consumi mai putine grasimi si sa depui o atentia marita la portiile de mancare. Ceea ce mananci este la fel de important ca si cantitatea.

Iti prezentam ce trebuie sa mananci si sa nu te ingrasi, chiar daca mananci pe saturate.

Alimente pentru arderea grasimilor

Alimente pentru arderea grasimilor

Grapefruit

Proprietatile chimice ale grapefruitului ajuta la reducerea nivelului de insulina din organism. Daca nivelul zaharului din sange este mai mic, organismul tau va utiliza alimentele consumate intr-un mod eficient, astfel incat sa ai mai multa energie.

Pulpa de grapefruit ofera organismului fibrele necesare, in timp ce un continut ridicat de apa te ajuta sa pastrezi corpul hidratat pentru a sprijini metabolismul.

Fructe cu coaja lemnoasa

Chiar daca au multe calorii, cantitatile mici de fructe care au coaja lemnoasa contin putin zahar. De asemenea, fructele cu coaja lemnoasa sunt o sursa buna de grasimi mononesaturate, au proteine, fibre si o varietate de vitamine si minerale. Migdalele sunt bune pentru organism datorita vitaminei E si cantitatii de omega 3 si sunt, de asemenea, o sursa naturala de seleniu.

Fibrele si grasimile din aceste fructe vor satisface papilele gustative si in acest mod nu vei mai avea nevoie sa mananci foarte mult la amiaza.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Alimente pentru arderea grasimilor

Lasă un răspuns