Alimente care pot inlocui carnea in meniul tau0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente care inlocuiesc carnea, alternativa, carne, carnea, consum de carne, inlocuitor

Burgeri vegetali

Si cei care adora carnea se vor bucura de gustul delicios al unui burger vegetal. Foarte rar acesti burgeri au gust de carne si tocmai aceasta este partea placuta. Poti alege din foarte multe feluri, insa toate sunt facute pe baza de soia si legume organice.

Tempeh

De asemenea, o alta varianta gustoasa de a inlocui carnea este reprezentata de produsul denumit tempeh. Acesta este un produs fermentat, cu o textura usor cauciucata si este preparat din boabe de soia. Este foarte bun pentru organism, avand in vedere ca este o sursa bogata de vitamina B2.

Lintea

In plus, lintea, nautul sau fasolea neagra te vor face sa te simti satul si contin un nivel ridicat de proteine si fibre. Foloseste nautul pentru a prepara hummus si masa ta sanatoasa si gustoasa este asigurata.

Migdalele

Reginele nucilor, migdalele, au foarte multe proteine si calciu. O varianta gustoasa si sanatoasa o reprezinta laptele consumat cu migdale. Ai foarte mare grija sa nu intreci masura, pentru ca au foarte multe calorii.

Cu toate ca nu este o optiune tocmai vegetala, branza provenita de la animalele crescute in conditii ecologice reprezinta o sursa bogata de proteine.

Se poate consuma simpla sau combinata cu alte produse. Insa ai grija la cantitatea si modul in care a fost preparata, astfel incat sa nu consumi foarte multe calorii.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Alimente care pot inlocui carnea in meniul tau

Lasă un răspuns