Alimente de evitat cand esti la dieta0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, alimente de evitat, alimente interzise, dieta, regim de slabire, regim de slabit

Alimentele prajite

Daca iti plac alimentele prajite, atunci ar trebui sa iti iei gandul de la ele! Renunta la cartofii prajiti, carnea fripta, iar in privinta unor dulciuri, precum gogosile, nici macar sa nu te gandesti ca ai putea savura una. Dieta e dieta! Aceste alimente iti pun in pericol dieta si nu ai cum sa slabesti.

Nu este necesar sa elimini toate grasimile din alimentatia ta, insa trebuie sa le consumi pe cele corecte. Adica cele gasite in peste, legume si unele produse lactate.

Faina alba

Ei bine, nimic nu este in regula cu acest produs, care provoaca dezechilibru in sistemul digestiv.

Expertii spun ca la fel ca si faina, zaharul alb este foarte daunator organismului tau. Exista multe alternative sanatoase, care, desi sunt dulci, sunt zaharuri naturale si sunt usor de digerat de organism.

Maioneza

Maioneza si derivatele sale nu sunt recomandate deloc! Desi sunt foarte gustoase, maioneza este un aliment prelucrat si plin de conservanti, adica daunator organismului tau.

Cafeaua, ceaiul negru si energizantele

Cafeaua, ceaiul negru, cola, ciocolata calda si energizantele sunt delicioase, nu? Asa e, insa pe cat de gustoase sunt, pe atat de nesanatoase, asa ca lasa-le in rafturi si alege o bautura sanatoasa.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Alimente de evitat cand esti la dieta

Lasă un răspuns