Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 31, 2014

Pink a slabit 25 kg. Afla secretul ei!

Publicat pe 31 mart. 2014 at 5:30am

Cu doar 2 ani in urma Pink a adus pe lume o fetita, Willow Sage. Artista afirma ca, pe perioada sarcinii, a mancat multe prajituri cu branza si nu s-a abtinut nici de la alte tipuri de dulciuri. In acest fel, sarcina i-a adus 25 de kilograme in plus. Cu toate acestea, recent, a aparut pe coperta revistei Shape, etaland un abdomen foarte bine lucrat.

Cantareata a impartasit secretul ei: o dieta aproape vegetariana si un program de pregatire fizica extrem de strict – o ora de yoga si cate o ora…

Cel mai eficient ingredient in curele de slabire

Publicat pe 31 mart. 2014 at 5:04am

In dietele de slabire, suplimentele joaca un rol fundamental, stimuland metabolismul sa isi indeplineasca functia intr-un mod accelerat si contribuind, astfel, la arderea grasimilor. Stiinta avansata descopera constant noi beneficii ale ingredientelor naturale. Zmeura este cea mai recenta descoperire in acest sens.

Astfel, in urma unui studiu al Departamentului de Biochimie Medicala de la Universitatea de Medicina Ehime, s-a constatat ca Raspberry Ketone are un potential uimitor de a reduce grasimea din corp. Publicarea acestui studiu a adus acest produs in atentia specialistilor in dieta si nutritie, iar Dr. Oz l-a numit „un miracol intr-un flacon care va arde grasimile”.

Ce sa mananci pentru a avea mai multa energie?

Publicat pe 31 mart. 2014 at 5:00am

Pentru a face fata stresului si ritmului alert de fiecare zi, trebuie sa gasesti mereu noi surse de energie.

Una dintre cele mai la indemana si simple cai de a te energiza este sa tii cont de alimentele pe care le consumi.

Iata ce nu trebuie sa-ti lipseasca din dieta, pentru a nu fi pus in situatia de a nu putea face fata provocarilor zilnice si a ajunge la medic cat mai rar:

 

Prune uscate

Aceste fructe sunt foarte usor de luat la pachet, ca gustare, si sunt bune pentru prevenirea osteoporozei. Sunt bogate in…