Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 30, 2014

Dieta Rihannei

Publicat pe 30 mart. 2014 at 5:30am

Te-ai intrebat vreodata ce dieta tine Rihanna pentru a avea acel trup de invidiat? Noi am aflat pentru tine si ti-o prezentam in detaliu, ca sa poti tu sa ai un corp de vedeta!

Faimoasa cantareata Rihanna arata parca din ce in ce mai bine. Secretul ei consta in dieta celor 5 factori, inventata de Harley Pasternak. Cifra magica, in jurul careia este construita dieta, este „cinci”. Ea nu se refera doar la numarul elementelor pe care orice masa ar trebui sa le contina (proteine, carbohidrati complecsi, fibre, grasimi si fluide), ci la un intreg program structurat in jurul acestei cifre.

Dukan: Piept de pui cu cascaval

Publicat pe 30 mart. 2014 at 5:04am

Piept de pui umplut cu cascaval. Suna delicios, nu? Unde mai punem si faptul ca este o reteta ce se muleaza perfect pe recoamndarile din dieta Dukan. Acest preparat te ajuta sa slabesti sau sa-ti mentii silueta dorita.

Iata in ce consta reteta Dukan pentru piept de pui umplut cu cascaval:

Ingrediente

4 bucati de piept de curcan (doar partea interioara)/pui 4 felii cascaval light sare si boia

Mod de preparare

cu un cutit bine ascutit se gaureste pieptul si apoi se umple cu feliile de…

Atentie la alimentele infestate pe care le consumati zilnic

Publicat pe 30 mart. 2014 at 5:00am

In lumina descoperirilor recente, exista multe alimente infestate pe care este posibil sa le consumam zilnic, fara sa stim ce contin.

Citeste mai jos o selectie a acestora si pregateste-te sa infrunti unele adevaruri crunte legate de unele dintre alimentele ce se afla in meniul tau zilnic.

Sandvici cu fertilizator

Sulfatul de amoniu este un tip de sare anorganica, folosita la aluat. Astfel, multi producatori de paine il folosesc pentru a obtine acel miez pufos si, spunem noi, delicios.

Cu cat te vei simti mai balonat dupa o masa copioasa, cu atat este mai posibil ca respectivul produs…