Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 29, 2014

Secretul siluetei Andreei Esca

Publicat pe 29 mart. 2014 at 5:30am

Toata lumea i-a remarcat silueta si acum ii cere sfaturi. Andreea Esca a slabit considerabil in ultimul timp si are un trup de invidiat chiar si de cele mai tinere femei.

Pentru a ajunge la silueta de acum, Esca recunoaste ca a renuntat la mancarurile grase, insa ceea ce o ajuta cel mai mult este Pilates-ul, sport pe care vedeta il practica zilnic.

„Poa’ sa ninga, poa’sa ploua…eu ma duc la Pilates! O zi reusita va doresc.”, a scris Andreea pe Facebook. Vedeta PRO TV a declarat ca prin Pilates…

Saratele cu branza si chimen Dukan

Publicat pe 29 mart. 2014 at 5:04am

Nu mai stiti cum sa va consumati taratele?! Iata una dintre cele mai ingenioase metode ale mele! Reteta de fata e pur si simplu perfecta.

Chiar daca ne trebuie un aparat special pentru saratele, acesta isi merita toti banii, deoarece, chiar si dietetice, saratelele au acelasi gust si aceiasi consistenta cu cele cumparate.

Portii: 2

Ingrediente 4 linguri tarate de ovaz 2 linguri tarate de grau 2 oua 150g quark 60g feta/telemea 7% grasime 100g iaurt 50g lapte 2 linguri chimen sare Mod de preparare amestecam bine toate ingredientele (eu am folosit un mixer vertical pt. a marunti bine si telemeaua) lasam compozitia deoparte cel putin 2h pt. ca…

Cele mai bune remedii contra hipertensiunii

Publicat pe 29 mart. 2014 at 5:00am

Plantele sunt de ajutor in hipertensiunea arteriala moderata, sustin expertii. Mai multe remedii care si-au dovedit eficienta in acest sens sunt usturoiul, maslinul si paducelul.

Hipertensiunea arteriala creste riscul de accident vascular cerebral si este o adevarata problema de sanatate in tarile dezvoltate, afectand in jur de 40% din populatia cu varsta peste 65 de ani.

Ametelile, tulburarile de vedere, palpitatiile si sangerarile nazale sunt cateva dintre semnalele de alarma ale hipertensiunii, insa aceasta complicatie poate trece neobservata sau este descoperita la un control de rutina. In cazul hipertensiunii moderate, sunt indicate: sportul,…