Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 28, 2014

Dieta care te scapa de burta

Publicat pe 28 mart. 2014 at 5:30am

Dieta pentru slabit prin care scapi de burta iti promite ca vei avea un abdoment suplu si atragator in doar 14 zile. Vedetele au descoperit o noua metoda de slabit. Daca pe langa dieta, faci si exercitii, vei obtine efecte maxime, iar colaceii din jurul burtii vor disparea ca prin minune.

Dieta pentru slabit prin care scapi de burta iti promite ca vei avea un abdoment suplu si atragator. Ce femeie nu-si doreste asta? Iar daca pe langa dieta, faci si exercitii, vei obtine efecte maxime, iar colaceii din jurul burtii vor…

Rulouri cu somon afumat Dukan

Publicat pe 28 mart. 2014 at 5:04am

Rulourile cu somon afumat Dukan sunt delicioase, se prepapra foarte rapid si te ajuta sa nu te abati de la dieta de slabit Dukan pe care o urmezi. Parcurge randurile urmatoare si mentine-ti greutatea in limitele dorite.

Ingrediente 2 oua + 2 albusuri 100g somon afumat 4 linguri crema de branza putin marar proaspat tocat marunt Mod de preparare batem ouale cu furculita si le turnam intr-o tava de silicon sau tapetata cu hartie de copt dam tava la cuptor cca 7min pana omleta e rumena ungem omleta cu crema de branza si adaugam…

Ai o viata sedentara? Iata care sunt riscurile la care te expui

Publicat pe 28 mart. 2014 at 5:00am

Conditiile profesionale ale vietii moderne ne-au impins spre stilul sedentar, daunator sanatatii, dar greu de inlaturat. Din pacate, putina lume din mediul urban, cel mai afectat, se arata ingrijorata.

Rareori si-au amenajat unii acasa o camera fitness, iar multi nu profita nici de salile pentru exercitii fizice cu care s-au dotat unele companii, pentru a face din acest deziderat un punct de atractie oferit angajatilor.

Multe persoane, mai ales din mediul urban, raman sa suporte consecintele sedentarismului, iar acestea nu sunt deloc putine.

Iata la ce va expuneti daca aveti o…