Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 26, 2014

Alimentele bogate in calciu, recomandate intr-o cura de slabire

Publicat pe 26 mart. 2014 at 5:30am

Multe persoane sunt convinse ca doar laptele si produsele lactate au calciu in compozitia lor, insa acest lucru nu este adevarat.

Dieta exclusivista, bazata doar pe aceste produse, este intr-adevar stresanta, o adevarata pedeapsa, de aceea e bine sa cunosti si alte alimente care contin calciu.

Alimentele bogate in aceasta substanta te ajuta, in primul rand, sa ai un sistem osos puternic si ferit de osteoporoza la maturitate.

In plus, iti ajuta organismul sa arda mai eficient grasimile, scad colesterolul si tensiunea, intaresc inima si au efect calmant.

Trebuie stiut ca, mai…

Care sunt alimentele cele mai bogate in calciu, care ard grasimile?

Publicat pe 26 mart. 2014 at 5:30am

Expertii in nutritie sustin ca o dieta sanatoasa ar trebui sa includa o cantitate mare de calciu. Potrivit cercetatorilor, oamenii care nu consuma suficient calciu au un procentaj de grasime mai ridicat comparativ cu ceilalti, care se hranesc corect din acest punct de vedere.

Oamenii care nu au parte de suficient calciu sunt mai putin capabili sa isi controleze pofta de mancare.

O dieta bogata in calciu poate determina scaderea tensiunii arteriale, a colesterolului si niveluri mici ale zaharului din sange.

Alimente cu continut ridicat de calciu

Exista o…

Dieta care te poate scapa de diabet

Publicat pe 26 mart. 2014 at 5:04am

Diabetul reprezinta o boala incurabila, insa exista totusi o perioada de gratie, intre momentul in care apar primele simptome si faza in care boala se instaleaza definitiv.

Medicii sustin ca o dieta corecta, dar foarte severa, poate ameliora substantial boala si chiar o poate vindeca.

Este vorba despre o dieta cu doar 800 de calorii, in special pentru pacientii supraponderali, care trebuie sa urmareasca strict recomandarile medicului nutritionist si ale celui diabetolog, pentru a scapa de diabet, potrivit Yahoo!.

Aceasta dieta dureaza cateva saptamani si, urmata de un stil alimentar corect, aflat sub controlul…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,

De ce oamenii furiosi disting mai bine culoarea rosie?

Publicat pe 26 mart. 2014 at 5:00am

Cei care sunt furiosi disting mai bine culoarea rosie in comparatie cu oamenii calmi, potrivit unui studiu al cercetatorilor americani publicat in Journal of Personality.

Savantii din cadrul Universitatii din Dakota de Nord, SUA, au ajuns la concluzia ca, in medie, nervosii vad mai bine rosu decat semenii lor calmi si echilibrati.

Acestia au observat ca acele persoane ce manifestau semne de agresivitate sau de manie sunt mai capabile sa observe culoarea rosie pe anumite imagini.

Mai intai, participantii prezenti la studiul in cauza au fost supusi unui test, cercetatorii prezentandu-le imagini in degrade, mergand de la rosu spre albastru,…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,