Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 23, 2014

Dieta de post

Publicat pe 23 mart. 2014 at 5:30am

Dieta de post reprezinta un tip de dieta foarte lejera care ajuta la eliminarea surplusului de kilograme si care include in mare parte restrictiile impuse de post, de aici si denumirea dietei.

Dieta de post prezinta numeroase beneficii asupra sanatatii demonstrate prin studii stiinfitife, la fel cum se intampla si in regimul cu o zi de fructe sau legume.

Dieta de post elimina toxinele din organism prin cresterea ratiei de antioxidanti, precum si prin consumul de alimente proaspete, neprocesate. De asemenea s-a demonstrat ca aceste doua tipuri de posturi sporesc longevitatea si previn…

Avantajele diminuarii consumului de sare

Publicat pe 23 mart. 2014 at 5:05am

Nutritionistii vorbesc despre pericolele consumului crescut de sare si despre beneficiile pe care le ai daca reduci aportul de sare.

Stie toate lumea ca sarea in exces duce la cresterea tensiunii, la crestere in greutate, deoarece sarea care nu se poate elimina este impachetata in grasime si depozitata, insa duce si la poliartrita reumatoida si accentueaza degenerescenta articulara si simptomele dureroase.

Iata ce efecte negative are consumul crescut de sare si care sunt principalele beneficii daca reduci consumul de sare.

Sarea duce la pierderea osoasa

O…

Cum poti reduce numarul de calorii de la fiecare masa fara a simti

Publicat pe 23 mart. 2014 at 5:03am

Sa reduci din numarul de calorii nu trebuie sa fie o lupta titanica, pe care sa o porti zilnic. Uneori, totul este mult mai simplu. Pentru orice desert preferat va exista un inlocuitor, la fel cum pentru orice cina copioasa va exista si o alternativa mai buna decat vesnica salata.

Daca vrei sa slabesti pe o perioada mai lunga de timp, tot ce trebuie sa faci este sa reduci din numarul de calorii la fiecare masa. La inceput o sa fie mai greu, dar o sa vezi ca in timp o sa incerci singura si alte metode.

Cum se trateaza infertilitatea cu branca-ursului?

Publicat pe 23 mart. 2014 at 5:00am
Despre Branca-ursului

Branca-ursului este o planta denumita stiintific Heracleum sphondylium, care creste pe malul paraielor si in locurile umede si nisipoase din zonele montane si submontane.

Planta are inaltimea de circa doi metri, are flori albe si frunze mari, crestate adanc, care amintesc oarecum de laba ursului, de la care-i vine si numele.

Aceasta are puternice efecte de stimulare a vitalitatii organismului uman. In scop terapeutic, de la Branca-ursului se folosesc frunzele, florile si semintele.

Cel mai recomandat este ca Branca-ursului sa se administreze sub forma de tinctura care poate fi cumparata de la plafar sau de la magazinele de produse…