Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 22, 2014

Dieta cu mere – silueta de vis, energie si sanatate

Publicat pe 22 mart. 2014 at 5:30am

Marul, acest fruct cu efecte tamaduitoare, ne ajuta sa slabim cu usurinta si sa ne pastram sanatatea si tineretea intregului organism.

Cura sau dieta cu mere ar trebui tinuta, „de rutina”, o data la cateva luni, pentru ca un mar pe zi tine doctorul departe!

Sfaturi in dieta cu mere Mancati de cinci ori pe zi

Cei mai multi dieteticieni recomanda 5 mese pe zi din 3 in 3 ore. Infometarea duce la activarea unui mecanism de alarma, care face ca organismul sa acumuleze sub forma de depozite, grasimile. De aceea, dupa o astfel de…

Ce se poate trata cu oxitocina, hormonul iubirii?

Publicat pe 22 mart. 2014 at 5:05am

Un hormon eliberat in timpul nasterii si a contactelor sexuale ar putea fi folosit in tratarea unei afectiuni importante, au descoperit cercetatorii.

Oxitocina, numita si „hormonul iubirii„, ar putea fi de folos femeilor cu tulburari alimentare, obsedate de imaginea corpului lor.

Doua studii recente efectuate de specialistii britanici si coreeni au aratat ca aceasta ar putea fi recomandata ca tratament pentru anorexie.

In cadrul primei cercetari, 31 de persoane cu anorexie si 33 care nu aveau aceasta tulburare au primit fie o doza de oxitocina, administrata prin spray…

Permalink  |  Tagged with: , , ,

10 sfaturi pentru a slabi natural, in 30 zile

Publicat pe 22 mart. 2014 at 5:03am

In acest articol iti voi oferi cele mai bune 10 sfaturi care te vor ajuta sa slabesti in mod natural, in 30 de zile, fie ca esti supraponderal, obez sau doar ai cateva kilograme in plus.

In primul rand, trebuie sa stii in ce stadiu te afli, mai exact sa iti calculezi indicele de masa corporala (IMC). Acesta se calculeaza utilizand formula Greutatea (kg.) / Inaltimea2 (m.).

Ex.: 70 / 1,78 x 1,78 = 70 / 3,17 = 22,08

Valoare IMC Semnificatie < 18,5 subponderal 18,5 – 24,9 normoponderal 25 – 29,9 supraponderal 30 – 34,9 obezitate clasa…

Hot-dogul majoreaza riscul de cancer ovarian

Publicat pe 22 mart. 2014 at 5:00am

Expertii sustin ca femeile care consuma multa carne procesata, cum ar fi salamul sau hot dogii, prezinta un risc crescut de a se alege cu cancer ovarian, arata un studiu recent.

In partea cealalta se afla femeile care consuma adesea peste, ele fiind mai ferite de tumorile mortale, arata un studiu realizat de Institutul de Cercetare Medicala Queensland din Brisbane, Australia.

Oamenii de stiinta nu au descoperit nicio legatura intre carnea rosie si cancer, femeile care consuma mai mult…