Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 21, 2014

Cura de detoxifiere cu legume

Publicat pe 21 mart. 2014 at 5:30am

Detoxifierea organismului trebuie facuta periodic pentru ca din cauza produsilor de metabolism, a alimentatiei, stresului, lipsei sportului si ritmului haotic de viata organismul se impregneaza cu toxine, acestea acumulandu-se mai ales in tesutul adipos.

Asadar daca aveti un surplus de kilograme este cazul sa ii acordati toata atentia si multa rabdare procesului de slabire, o slabire corecta si eficienta putand dura chiar peste un an, in functie de gradul surplusului de kilograme si eventual de boli asociate poate dura si mai mult, dar beneficiile sunt mult…

Pericolul unui accident vascular cerebral

Publicat pe 21 mart. 2014 at 5:05am

Persoanele care au o valoare a tensiunii arteriale usor crescuta peste limita normala sunt expusi riscului de a face un accident vascular cerebral, chiar daca nu sunt considerati hipertensivi.

Cei care au o tensiune arteriala ce depaseste putin limita de 120/80 mmHG sunt expusi unui risc cu 66% mai mare de a face un accident vascular cerebral, scrie CBS News.

Potrivit unui articol publicat in revista „Neurology”, oamenii de stiinta au analizat informatiile referitoare la 760.000 de oameni.

Acestia aveau o problema cunoscuta drept prehipertensiune, sustin expertii.

Aceasta nu depaseste cu mult…

6 sfaturi pentru a manca mai putin

Publicat pe 21 mart. 2014 at 5:03am

Toti nutritionistii recomanda adoptarea obiceiurilor sanatoase, echilibrate de alimentatie pentru ca o dieta de slabit sa fie eficace. Niciun dietetician priceput nu va recomanda o dieta de slabit stricta, numararea obsesiva a caloriilor si infometarea.

Ca sa tii o dieta de slabit este mai usor si mai sanatos decat credeai. Citeste urmatoarele 6 sfaturi care te vor ajuta sa mananci mai putin.

Mananca suficient in timpul zilei

Daca mesele din timpul zilei nu contin suficiente fibre, proteine si grasimi sanatoase, este normal ca pe seara sa apara poftele.

Ai gija ca toate mesele tale sa…

Care sunt medicamentele care iti diminueaza libidoul?

Publicat pe 21 mart. 2014 at 5:00am

Persoanele care au ceva probleme in viata sexuala pot apela la pastila-minune, Viagra. Alte medicamente, insa, au un efect invers, scazand libidoul. Printre ele se numara antidepresivele si cele luata impotriva alergiilor.

Daca vei constata ca libidoul tau este mic si iei medicamente, ar fi bine sa mergi la doctor pentru a incerca sa gasesti cauza acestei probleme.

In astfel de situatii, comunicarea dintre medic si pacient este foarte importanta, spune specialistul Raymond Hobbs, de la spitalul Henry Ford, din orasul american Detroit.

Antidepresivele si…