Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 20, 2014

Dieta Day Light

Publicat pe 20 mart. 2014 at 5:30am

Dieta unei singure zile este poate cea mai usoara dieta care poate fi tinuta de oricine si care asigura o scadere in greutate fara efect yo-yo, dar lenta, de minim 10 kg pe an. Desigur, daca veti combina aceasta dieta cu un stil de viata sanatos si cu un program de sport saptamanal cu siguranta rezultatele vor fi spectaculoase!

Dieta unei singure zile este poate cea mai usoara dieta care poate fi tinuta de oricine si care asigura o scadere in greutate fara efect yo-yo, dar lenta, de minim…

Stiai ca sofranul distruge tumorile canceroase?

Publicat pe 20 mart. 2014 at 5:05am

Istoricii ne anunta ca originele sofranului, cel mai scump condiment din lume, nu sunt nici acum certe. Acesta a fost introdus in Europa de catre mauri, prin Spania.

Condimentul are un pret foarte mare, de 30.000 – 40.000 de euro pe kg, care se justifica prin faptul ca, pentru un kg de condiment trebuie in jur de 200.000 de flori din care se retin numai stigmatele, dar si prin faptul ca este o cultura manuala, care nu suporta mecanizare, sofranul fiind o planta capricioasa.

In gastronomie, sofranul se foloseste la condimentarea mancarurilor de peste si a felurilor pe baza…

Cat de buna este apa pentru dieta ta?

Publicat pe 20 mart. 2014 at 5:03am

Consumul de apa are beneficii asupra sanatatii, insa nu ajuta la pierderea kilogramelor in plus, potrivit unui nutritionist.

Medicul spune ca multe persoane care tin dieta consuma multa apa in ideea ca le ajuta sa slabeasca.

Dr. Beth Kitchin, de la Universitatea din Alabama, sustine ca apa nu este o cheie magica atunci cand vine vorba de slabit.

„Sunt foarte putine dovezi ca apa accelereaza pierderea in greutate – este vorba despre acele mituri care se tot perpetueaza. Nu spun ca apa nu este buna. Insa numai un singur studiu a aratat ca persoanele…

Atentie la aceste mirosuri care iti pot aduce dureri de cap

Publicat pe 20 mart. 2014 at 5:00am

Anumite mirosuri, precum ar fi cel de ceapa, pot declansa dureri cumplite de cap. Dimpotriva, aroma de menta poate reduce severitatea migrenelor, se arata intr-un studiu.

Specialistii au observat ca in circa 76% din cazuri, durerile de cap au cauze ce pot fi identificate, printre acestea numarandu-se:

stresul, modificarile hormonale, vremea, tulburarile de somn si dieta.

Peste 50 % dintre cei afectati de migrene sunt sensibili la anumite mirosuri (osmofobie), iar expertii sustin ca cele mai expuse fiind femeile, in 70% din cazuri.

„Printre mirosurile comune care pot…