Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 19, 2014

Cura de slabire cu SALATA VERDE

Publicat pe 19 mart. 2014 at 5:30am

Salata verde reprezinta un aliment de baza cand vine vorba de preparatele racoroase pentru vremea calda.

Desi este saraca in calorii, totusi salata verde prezinta un continut ridicat de fibre, vitamine si minerale, astfel incat este ideala pentru curele de slabire.

rationale pentru caremerita sa incerci dieta cu salata COMBATE CONSTIPATIA SI DETOXIFICA COLONUL

Fiind bogata in antioxidanti, dar si in fibre, salata stimuleaza peristaltismul intestinal (miscarile evacuatorii ale intestinelor), prevenind/tratand constipatia si ajutand in procesele de detoxifiere colonica.

Salata verde este saraca in calorii, dar bogata in nutrienti

Salata verde este bogata in vitamine ca A, C, okay, dar…

Avantajul surprinzator al lipsei somnului

Publicat pe 19 mart. 2014 at 5:05am

Cei care sufera din cauza lipsei somnului prezinta un fel de plasticitate cerebrala, lucru ce le confera avantajul de a intelege mai bine, este concluzia unui studiu contemporary.

Potrivit specialistilor, creierul insomniacilor functioneaza mai bine decat al celorlalti, informeaza Medisite.fr.

Portalul mentionat citeaza un studiu al specialistilor de la Universitatea de Medicina John Hopkins, din SUA.

Conform opiniei specialistilor, acest side este pus pe seama plasticitatii neuronale mai lively in comparatie cu persoanele care nu au probleme cu somnul.

„Insomnia nu afecteaza pacientul doar noaptea”, spun specialistii.

In cadrul cercetarii a fost analizat cortexul cerebral al 28 de persoane,…

Dieta pentru hipertensiunea arteriala

Publicat pe 19 mart. 2014 at 5:03am

In cazul in care suferiti de hipertensiune arteriala, primul pas spre vindecare poate fi chiar modificarea alimentatiei.

O cercetare recenta publicat in revista Jama world medication arata ca adoptarea dietei vegetariene este asociata cu scaderea tensiunii arteriale, comparativ cu dieta omnivora.

Expertii spun ca efecte asemanatoare se obtin si ca urmare a modificarii stilului de viata, reducerea cantitatii de sare din alimentatie sau a greutatii corporale, fiind actiuni benefice pentru cei cu hipertensiune.

Savantii din cadrul Centrului national de Boli Cerebrale si Cardiovasculare din Osaka, Japonia, au ajuns la aceasta…

Cum se combate insomnia in Asia?

Publicat pe 19 mart. 2014 at 5:00am

Expertii spun ca metoda chinezeasca pentru combaterea insomniei este extrem de eficienta, nu produce dependenta, este usor de aplicat si are capacitatea de a regla somnul.

Somnul este esential pentru o stare buna de sanatate, iar insomnia este o agresiune impotriva starii generale, cu efecte grave.

Se cunoaste faptul ca cei care dorm bine sunt mai activi, mai receptivi si au un coefient de inteligenta mai ridicat. In plus, sunt mai ferite de afectiuni cardiovasculare, obezitate si diabet.

Metoda chinezeasca impotriva insomniei este una din cele mai bune solutii si este o alternativa excelenta la pilulele pentru somn. Principiul…