Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 17, 2014

Top 7 diete ale vedetelor

Publicat pe 17 mart. 2014 at 7:15am

Celebritatile arata intotdeauna fabulos. Fie ca apar la televizor sau in movie sau pe covorul rosu in timpul premierelor de filme sau la decernari de premii, niciodata nu inceteaza sa ne fascineze cu prezenta lor. Adevarul este ca este nevoie de mult efort pentru a arata asa, si fiind atat de cunoscute pe cat sunt, nu isi permit sa rupa ritmul in ceea ce priveste infatisarea lor. Traiul lor tine de felul in care arata.

Pe langa hainele, coafurile si machiajul, celebritatile trebuie sa aiba grija si de corp, recurgand la treatment de slabire, diete disociate.

Deci nu…

Dieta de slabit cu fibre

Publicat pe 17 mart. 2014 at 7:00am
Dieta cu fibre

Sa te folosesti de o dieta bazata pe fibre nu este o decizie inteleapta doar pentru ca ajuta la slabit ci si pentru ca ofera numeroase alte beneficii. De asemenea, este destul de usor sa iti alegi un meniu care sa cuprinda fibre, deoarece exista o varietate destul de larga de produse care le contin in mod pure dar si de alte produse carora le-au fost adaugate ulterior.

Persoanele care folosesc astfel de diete nu numai ca vor slabi insa isi pot rezolva si o parte din problemele digestive. Fibrele actioneaza asupra scaunului…

Stiai ca poti face alergie de la produsele cosmetice? Afla cine este de vina

Publicat pe 17 mart. 2014 at 5:15am

Marile companii care produc alimente sau produse folosite in cosmetica utilizeaza deseori substante care pot provoca diferite probleme de sanatate celor care le folosesc in fiecare zi.

Potrivit expertilor, astfel de substante pot fi prezente si in prajituri, iaurturi sau chiar fond de ten.

Imediat dupa ce au primit mai multe plangeri legate de unele alergii ciudate, cercetatorii americani au studiat zeci de produse, printre care acadele, iaurt de fructe, ruj, oja sau machiajuri.

Acestia au descoperit ca de vina ar putea…

Te-ai lasat de fumat? Iata ce se intampla acum in corpul tau

Publicat pe 17 mart. 2014 at 5:00am

Multi oameni considera ca, daca cineva fumeaza o perioada lunga de timp, sanatatea lui este ireversibil afectata. Acest lucru este partial fals, pentru ca, imediat dupa ce renunta la fumat, in organismul unui fumator se produc schimbari radicale.

La 20 de minute

Astfel, la circa douazeci de minute dupa ce ai fumat ultima tigara, tensiunea arteriala si pulsul devin normale, atingand indicatorii unui nefumator.

Dupa 8 ore

Dupa 8 ore de la abandonul tigarilor, nivelul nicotinei si a gazelor nocive din sange se reduc la jumatate, iar nivelul oxigenului ajunge la cote normale.

Dupa 24 si forty eight de…