Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 10, 2014

Dieta Jenny Craig sau slabeste mancand moderat

Publicat pe 10 mart. 2014 at 7:15am

Planul alimentar Jenny Craig este o dieta special conceputa pentru cei care vor sa piarda cu usurinta kilogramele in plus acumulate de-a lungul timpului.

Dieta Jenny Craig o metoda cu trei componente:

fizica, mentala si alimentara,

Cu ajutorul acestor 3 componente vei slabi dar si vei mentine noua greutate pentru cat mai mult timp.

Cele trei faze ale dietei Jenny Craig Faza 1 din dieta Jenny Craig

Prima etapa este cea a reeducarii alimentare : lectia portiilor mici si dese trebuie bine insusita. Ceea ce este interesant este ca acest regim de slabit nu impune restrictii alimentare,…

10 reguli vitale de alimentatie sanatoasa

Publicat pe 10 mart. 2014 at 7:00am

A manca cat mai sanatos este mai usor decat pare. Nici mai mult, nici mai putin decat 10 reguli de baza, enumerate de Self, te invata ceea ce trebuie sa faci.

Mananca la fel ca un turist in Grecia

Este bine sa adopti stilul localnicilor:

peste, carne de capra si de oaie, fructe, legume, ulei de masline, branzeturi proaspete si iaurt.

Adauga miere de albine si vin rosu, in doze mici, nuci, alune si fistic.

Daca nu poate creste, nu manca

Ideea este ca mancarea nu trebuie procesata excesiv, pentru ca pierde toate beneficile. Procesarea face ca hrana sa piarda antioxidanti, fibrele si…

Suferiti de alergii? Iata cateva alternative care le diminueaza

Publicat pe 10 mart. 2014 at 5:00am

Suferinzii de alergii alimentare stiu cat de rele sunt simptomele experimentate dupa ce mananca un aliment „interzis” – umflaturi, respiratie ingreunata, ameteli.

Exista insa si persoane care nu sufera de alergii, ci de intoleranta alimentara, si ale caror simptome sunt mai putin evidente, dar la fel de neplacute: crampe, gaze, balonare.

Si unii si altii ajung sa elimine cu totul din dieta acele produse care le declanseaza aceste reactii, privandu-si organismul de beneficiile vitaminelor si fibrelor continute de acestea. Din fericire, exista si alternativa – nu se mai renunta cu totul la anumite alimente, ci se…