Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 9, 2014

Dieta Beverly Hills

Publicat pe 09 mart. 2014 at 7:15am

Dieta Berverly Hills este una dintre numeroasele variante ale regimului disociat aparute in ultimii ani. In special daca esti un fan al fructelor exotice, si in acelasi timp iti displace sa ai restrictii in ceea ce priveste cantitatea de alimente pe care o poti consuma, aceasta dieta ti se potriveste manusa!

In ce consta dieta Beverly Hills?

In cadrul dietei Beverly Hills se vor consuma cate 3 mese in fiecare zi si vom avea grija sa avem combinatiile alimentare potrivite, respectiv:

Fructele din dieta Beverly Hills fac parte dintr-o grupa separata (denumita cea a…

O dieta sanatoasa si echilibrata pentru toata viata

Publicat pe 09 mart. 2014 at 7:00am

Daca ai ajuns la concluzia ca trupul tau are nevoie de o dieta echilibrata, cu cantitati ridicate de carbohidrati bogati in fibre, apa, vitamine si o cantitate moderata de proteine, grasimi si bacterii benefice, mai fa un pas – pune in practica aceste principii si vei avea o viata lunga si sanatoasa.

Nu tineti cont de etichete

Orice cifra este relativa, iar producatorii din industria alimentara sunt foarte selectivi in legatura cu informatiile pe care aleg sa le noteze pe ambalaj.

O alegere corecta pe baza etichetelor este aproape imposibila, daca nu stii sa „descifrezi” terminologia specifica….

De ce este bine sa mananci cartofi?

Publicat pe 09 mart. 2014 at 5:10am
De ce este bine sa mananci cartofi? Sursa bogata de nutrienti…

Cartoful este nutritiv si delicios si compozitia sa bogata in nutrienti aduce multe beneficii organismului. Sanatos si hranitor, cartoful are in compozitie amidon, glucoza, acid folic, vitaminele B1, B6, C si K, si minerale, ca potasiu, fosfor, magneziu.

Vitamina C, un puternic antioxidant care ajuta la stabilizarea radicalilor liberi, este foarte bine reprezentata in cartof. Trebuie stiut ca vitamina C produce colagenul care ajuta la mentinerea in buna stare a…

Studiu: Vitamina A poate sa diminueze semnificativ riscul de cancer de piele

Publicat pe 09 mart. 2014 at 5:00am

Suplimentele de Vitamina A ar putea reduce riscul melanomului, un tip de cancer de piele letal, arata un nou studiu.

Studiul realizat in decursul a sase ani in Oakland a aratat ca persoanele care iau un supliment din aceasta vitamina prezinta un risc cu 60% mai mic de a fi diagnosticate cu melanom.

Din pacate, intreruperea „tratamentului” inseamna si ca persoana in cauza nu mai este protejata.

Medicii spun ca Vitamina A ajunge in organism pe cale naturala, prin intermediul cartofilor dulci, morcovilor, spanacului, oualor si ficatului, numai ca aceste alimente ar trebui consumate…