Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 6, 2014

Doua cure de slabire rapide: alege-o pe cea care ti se potriveste

Publicat pe 06 mart. 2014 at 7:15am

Cu totii ne dorim sa aratam extraordinar, insa adevarul este ca in societatea contemporana din ce in ce mai multi oameni au probleme cu greutatea. Daca ar exista o pilula magica sau o cura de slabire care sa ne aduca la silueta initiala in cateva zile, fara sa depunem nici un fel de efort, acest lucru cu siguranta ca nu s-ar intampla.

Trebuie sa stii insa ca, apropos de intrebarea la care ne referim, nu exista cura de slabire rapida care sa fie si eficienta decat in functie de tine. De implicarea ta, de ambitia pe care o ai, de disponibilitatea de a face sport in paralel.

[caption id=”attachment_14921″ align=”aligncenter” width=”300″…

Avantajele si dezavantajele porumbului in dieta

Publicat pe 06 mart. 2014 at 7:00am

In ultimul timp porumbul a capatat o reputatie proasta, multe persoane spunand ca „ingrasa„. Unii spun ca este din cauza concentratiei mari de sirop de fructoza, altii din cauza ca are carbohidrati.

Adevarul se afla undeva la mijloc, considera nutritionistii citati de site-ul Health.com.

Avantajele porumbului in dieta

Printre avantajele folosirii acestei plante in diete se afla acela ca porumbul este un aliment de tip cereala integrala care poate fi integrat intr-o dieta sanatoasa.

Scopul este sa consumi jumatate din cerealele zilnice sub forma celor integrale.

In cazul in…

Iata ce trebuie sa mananci daca vrei sa-ti cresti performantele sexuale

Publicat pe 06 mart. 2014 at 5:10am

Produsele din categoria alimente afrodisiace nu au neaparat origini exotice, iar unele dintre acestea sunt la indemana in piata si in magazinele obisnuite.

Alimente afrodisiace – Semintele de dovleac

Semintele de dovleac sunt o excelenta sursa de zinc, despre care se stia ca este un fel de combustibil secret mai ales pentru barbati, stimuland seceretia de testosteron, scrie Yahoo Shine.

Potrivit nutritionistilor, semintele de dovleac sunt pline de nutrienti de valoare, asa ca pot fi mancate dimineata, la micul dejun, in cereale, in salate sau ca deserturi in diferite preparate.

Cel mai bine ar fi sa consumi semintele…

Ce spune parul despre sanatatea ta?

Publicat pe 06 mart. 2014 at 5:05am

Culoarea parului este una dintre primele insusiri fizice pe care cineva le observa la o persoana, iar atata timp cat este naturala, ea poate sa spuna multe despre starea ta de sanatate.

Conexiunea dintre nuantele podoabei capilare si predispozitia catre diverse boli si afectiuni este puternica.

Persoanele blonde

Expertii spun ca persoanele cu parul deschis la culoare sunt mai sensibile din fire, putand sa aiba probleme cu ochii. Degenerescenta maculara este mai des intalnita la oamenii blonzi decat la sateni sau bruneti.

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,

Mananci des noaptea? Este posibil sa suferi de aceasta boala…

Publicat pe 06 mart. 2014 at 5:00am

Cercetatorii din SUA arata ca persoanele care mananca noaptea pot avea o afectiune psihica ce necesita ajutor specializat din partea doctorilor.

Specialistii au analizat situatia a 1.600 de persoane, mai exact cea legata de obiceiurile lor alimentare si eventualele probleme psihice de care ei sufereau, scrie Fox News.

In cadrul studiului, aproximativ 4% dintre ei sufereau de o problema legata de alimentatie in timpul noptii.

Persoanele care au o asemenea problema nu au pofta de mancare dimineata, iar noaptea nu se pot culca in cazul in care nu mananca in…