Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 4, 2014

Tinctura de fructe de soc in dieta

Publicat pe 04 mart. 2014 at 6:30am
Cat slabesc?

Cu tinctura de fructe de soc slabiti 5-6 kilograme in 30 de zile.

Tinctura de fructe de soc este remediul care conduce detasat in topul produselor de slabit de la noi.

Secretul acestei diete?

In primul rand, este un laxativ puternic si bland, care poate fi luat pe termen lung, fara a da dependeta si fara a produce iritatii sau alte efecte adverse. Apoi, fructele de soc contin substante care pe termen lung inhiba apetitul alimentar, au efecte de eliminare a apei din corp atat prin diureza,…

Dieta Valentina Pelinel

Publicat pe 04 mart. 2014 at 5:15am
Cat slabesc?

Valentina Pelinel, sotia politicianului Cristian Boureanu a slabit 8 kg in 3 luni sub indrumarea nutritionistei Anda Avramescu.

M-am hotarat sa merg la nutritionist, la doamna Anda Avramescu, si dupa trei luni am reusit sa scap de 8 kg. Fac si foarte mult sport, aerobic si power-plate, nu mananc nimic cu patru ore inainte de culcare, iar dulciurilor le-am si uitat gustul. La inceput a fost mai greu, dar acum m-am obisnut si a devenit un stil de viata, nu o corvoada.

In ce consta?

Iata secretele curei de slabire a lui Valentina…

Un posibil tratament pentru cancer

Publicat pe 04 mart. 2014 at 5:01am

In aceste zile, un nou medicament care poate face minuni impotriva cancerului este testat in SUA.

Acesta poate fi administrat in cazul unor tipuri diferite de cancer, dand rezultate foarte bune impotriva cancerului la stomac.

Cum se numeste medicamentul?

Medicamentul se numeste Ramucirumab si este produs de compania Eli Lilly and Co. De la acest tratament se asteapta rezultate extraordinare, compania concentrandu-si atentia asupra dezvoltarii si testarii lui.

Specialistii spun ca acest medicament ar putea determina vanzari de 1,5 miliarde de dolari pana in anul 2020, conform estimarilor facute de analistii in domeniu.

Firma din SUA l-a testat cu…