Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 3, 2014

Disfunctia erectila

Publicat pe 03 mart. 2014 at 5:16pm
Disfunctia erectila

Disfunctia erectila reprezinta imposibilitatea de a avea o erectie suficient de puternica pentru procreatie. Aflati care ar putea fi cauzele si ce trebuie sa faceti! Dr. Valentin Voinescu este aici pentru dvs.

Dieta cu supa de ceapa

Publicat pe 03 mart. 2014 at 6:30am
Cat slabesc?

Dieta cu supa de ceapa va poate ajuta sa pierdeti pana la 5 kg intr-o singura saptamana, fara sa renuntati pentru totdeauna la mancarea preferata. Este cel mai bun regim pentru ca puteti manca supa de ceapa cand vreti si in cantitatea pe care o doriti. La orice ora din zi si din noapte va puteti potoli foamea cu acest meniu.

Mod de preparare

Puneti opt cepe mari curatate intr-o oala cu doi litri si jumatate de apa.

Adaugati o jumatate de kilogram de fasole verde, o…

Dieta cu supa de legume

Publicat pe 03 mart. 2014 at 5:15am

Daca vreti sa slabiti si sunteti un fan al supelor, aceasta dieta este pentru dvs. Urmati modul de preparare si ingredientele in cantitatile de mai jos si veti reusi sa slabiti sanatos.

Aceasta supa de legume pentru slabit este foarte gustoasa si nu are decat 79 calorii/ portie.

Ingrediente 2 cartofi mici, decojiti si taiati bucati 1 conserva de rosii , 2 linguri de ulei de masline 4 catei de usturoi, tocati 1 ceapa mare, tocata 2 morcovi mari, tocate 2 cesti fasole verde 1 / 4 varza, tocata 1 nap mediu, tocate 2 tulpini mici de…

Afectiuni determinate de poluare

Publicat pe 03 mart. 2014 at 5:00am

Poluarea aerului prezinta pericolul aparitiei unor afectiuni cardiace sau pulmonare, sustin specialistii in domeniu.

In plus, creierul este si el afectat destul de mult, poluarea putand duce la aparitia unor boli precum schizofrenia si autismul.

Specialistii din SUA reuniti in Chicago la o conferinta de profil, au atentionat referitor la efectul devastator al poluarii aerului asupra sanatatii oamenilor care locuiesc in marile orase.

In ultimii ani a crescut numarul de cazuri de persoane cu probleme ale sistemului nervos central, acestea fiind produse tot de poluare.

Specialistul Deborah Cory-Slechta, de la Universitatea din Rochester, SUA, spune…