Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 2, 2014

Coada calului in dieta

Publicat pe 02 mart. 2014 at 6:30am

Cura de slabire este mai eficienta daca in paralel se face un tratament cu infuzie combinata de coada calului.

Studii realizate in Franta arata ca administrarea acestei plante amplifica efectul dietelor, prin marirea intensitatii proceselor de eliminare pe cale renala si digestiva.

Tratamentul consta intr-o perioada de minimum 28 de zile in care se beau cate 2-3 cani de infuzie pe zi, cu putin timp inainte de masa.

Dieta cu spanac Catalin Botezatu

Publicat pe 02 mart. 2014 at 6:30am
Cat dureaza?

Creatorul de moda Catalin Botezatu si-a divulgat dieta-minune cu care a reusit sa slabeasca pentru emisiunea „Burlacul” in revista Story Diete.

Cura se tine obligatoriu o saptamana si se reuseste sa se piarda pana la 2-4 kilograme.

In ce consta?

Iata in ce consta regimul alimentar pe zile:

Luni

Mic dejun – cafea neagra, neîndulcita, un suc de portocale si doi biscuiti de ovaz; Pranz – supa de legume cu crutoane, piept de pui la gratar cu salata de rosii si o cana de ceai verde; Cina – sote de spanac cu peste alb la gratar, înca o cana…

Studiu: Ce fel de miros au anumite boli?

Publicat pe 02 mart. 2014 at 5:00am

Oamenii pot descoperi cu ajutorul mirosului cand sistemul imunitar „este in priza”, in mai putin de cateva ore de la expunerea la o bacterie, au descoperit cercetatorii.

Oamenii au capacitatea de a mirosi daca o persoana este bolnava, au apreciat specialistii suedezi de la Institutul Karolinska.

Acestia spun ca mai exact, putem detecta cu ajutorul mirosului cand sistemul imunitar al altei persoane este foarte activ.

Exista dovezi stiintifice potrivit carora bolile ar avea mirosuri specifice, explica specialistii.

De exemplu, boala denumita scrofuloza, o infectie a nodulilor limfatici, miroase ca berea statuta,…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,