Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 1, 2014

Dieta cu supa de pui

Publicat pe 01 mart. 2014 at 5:15am
Cat slabesc?

Dieta cu supa de pui te ajuta sa slabesti 3-5 kilograme in 7 zile!

Supa de pui era utilizata in Egiptul antic ca metoda curativa in cazul racelilor si reprezenta un supliment alimentar in cazul subnutritiei, aceasta asigurand toate proteinele, carbohidratii, grasimile, vitaminele si mineralele de care organismul are nevoie.

Scaderea numarului de calorii

Dieta cu supa de pui scade semnificativ numaul de calorii din dieta (reduce numarul de alimente consumate) pentru a da jos un numar mic sau mediu de kilograme. Respecta niste reguli simple si…

Ce sunt caloriile negative?

Publicat pe 01 mart. 2014 at 5:15am
Alimentele si caloriile

Mai multe alimente, mai ales vegetale – fructe si legume, intra in categoria celor despre care se poate spune ca sunt o sursa de calorii „negative”.

Fiecare aliment are o anume valoare calorica. Daca o felie de paine are 80 de calorii, un castron de macaroane cu branza are 300, in timp ce 100 de grame de varza alba doar 50.

Toate acestea furnizeaza energie necesara muschilor, functionarii organelor interne si sunt consumate in cursul proceselor metabolice.

Caloriile asimilate, daca nu sunt consumate integral se depun sub forma de grasime si asta…

Pastila care ar putea fi salvarea diabeticilor

Publicat pe 01 mart. 2014 at 5:00am

Ar putea viitorul sa ne rezerve surprize in domeniul medicinei si al tratamentelor pe care le facem pentru diverse afectiuni? Raspunsul la aceasta intrebare este afirmativ.

Pastile ce actioneaza robotizat

In locul tratamentelor obisnuite de astazi, doctorii ar putea prescrie in viitor pastile care sa fie inghitite si sa actioneze robotizat in organism. Inventatorul unei asemenea pastile este Mir Imran.

Scopul inventiei lui este de a-i ajuta pe bolnavii de diabet si de a inlocui tratamentul injectabil aplicat in cazul acestei afectiuni cronice.

Aceasta inventie este in faza testelor preclinice….