O solutie simpla ce ar putea vindeca cancerul0 Comments

Publicat in:
Etichete: cancer, chimioterapie, injectie, injectii, Tratament, tratament cancer, tratament pentru cancer, vitamina C

Savantii din SUA sustin ca vindecarea cancerului ar putea fi obtinuta cu ajutorul unor injectii intravenoase cu vitamina C, combinate cu metoda clasica a chimioterapiei.

Specialistii de la Universitatea din Kansas, SUA, au facut un studiu in care au vrut sa vada care este efectul acestei combinatii asupra pacientilor care sufera de cancer.

Vitamina C - tratament cancer

Vitamina C - tratament cancer

Acestia au avut ca subiecti ai studiului 27 de paciente diagnosticate cu cancer ovarian in stadiul 3 sau 4.

Expertii din America au observat ca bolnavii care au primit o doza mare de vitamina C pe cale intravenoasa, combinata cu chimioterapia, au prezentat mai putine efecte toxice ale tratamentului.

Acestia au mai ajuns la concluzia ca introducerea vitaminei C pe cale intravenoasa poate omori celulele canceroase fara a avea ca rezultat o toxicitate notabila sau schimbari patologice aparute in ficat, rinichi sau splina.

In plus, expertii sustin ca vitamina C este folosita inca din anii ’70 ca terapie impotriva cancerului, la aceasta apeland doctorii care cauta un tratament complementar pentru pacientii lor.

Cu toate acestea, unii medici raman sceptici cu privire la eficienta unei asemenea metode.

Studiul aparut in revista „Science Translational Medicine” a avut ca scop determinarea mecanismelor prin care vitamina C are un efect terapeutic impotriva cancerului.

Specialista Jeanne Drisko, implicata in acest studiu, sustine ca rezultatele obtinute ii indeamna pe experti sa faca mai multe teste clinice in vederea monitorizarii efectului vitaminei C asupra celulelor canceroase.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

O solutie simpla ce ar putea vindeca cancerul

Lasă un răspuns