Relatiile intime pentru femeile de varsta a doua0 Comments

Publicat in:
Etichete: femei, relatii intime, varsta a doua

O mare parte dintre femeile care sunt active sexual si se afla la varsta a doua continua aceeasi tendinta, chiar daca avanseaza in varsta, sustin specialistii.

Acestia spun ca sexul aduce numeroase avantaje corpului unei femei si dupa o anumita varsta.

Relatii intime femei in varsta

Relatii intime femei in varsta

„Exista o perceptie publica populara conform careia sexul devine neimportant pe masura ce o femeie avanseaza in varsta, iar femeile nu mai fac sex cand imbatranesc.

Conform studiului nostru, se pare ca majoritatea femeilor continua sa faca sex la varsta a doua”, spune coordonatoarea studiului, Holly Thomas.

O asemenea tendinta este prezenta in ciuda diagnosticarii unor femei cu disfunctie sexuala.

Specialistii afirma ca activitatea sexuala a femeilor poate fi indicata cel mai bine de factori precum rasa, greutatea si felul in care ele se raporteaza la sex, potrivit cercetarii publicate in revista „JAMA Internal Medicine”.

Femeile care au spus ca sexul este important au avut o probabilitate de trei ori mai mare de a ramane active sexual, in comparatie cu alte femei, care au spus ca sexul nu este important pentru ele.

Care dintre femei raman active sexual?

Femeile albe si cele slabe au cele mai mari sanse sa ramana active din punct de vedere sexual odata cu inaintarea in varsta, ele avand o imagine de sine mai buna, potrivit expertilor.

Potrivit sursei citate, pe piata farmaceutica se exercita in prezent presiuni pentru a fi produsa o pastila care sa fie echivalenta cu Viagra, medicamentul de stimulare sexuala destinat barbatilor.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Relatiile intime pentru femeile de varsta a doua

Lasă un răspuns