Cat de sigure sunt pastilele pentru slabit?0 Comments

Publicat in:
Etichete: efecte, pareri, pastile de slabit, pastilele pentru slabit, recomandari, sfaturi

Cand este vorba de slabit, cele mai des intalnite sfaturi sunt acelea de a evita dietele extreme si a fi foarte atenti atunci cand vine vorba de pastile pentru slabit.

Ambele sfaturi sunt bine motivate, in primul rand pentru ca dietele extreme nu fac decat sa ajute la o scadere temporara in greutate ce este imediat reasimilata in moemntul revenirii la un regim normal, iar in ceea ce priveste pastilele pentru slabit, deoarece multe companii se folosesc de substante chimice in fabricarea acestora.

Pastile de slabit

Pastile de slabit

Exista insa o serie de produse naturiste, precum Provita Nutrition de exemplu, produse doar din substante ce se gasesc in mod natural in corpul uman si plante. Acest tip de pastile sunt recunoscute drept extrem de eficiente, iar testele demonstreaza ca efecte secundare sunt putin periculoase si apar foarte rar.

Este, totusi, foarte important ca decizia de a lua suplimente alimentare sau produse naturiste pentru a ajuta procesul natural de slabire sa fie una bine gandita iar alegerea produsului bine documentata. In acest scop, este recomandat ca inaintea inceperii tratamentului sa se caute review-uri si chiar discutii pe diverse forumuri in ceea ce priveste produsul ce urmeaza sa fie utilizat. Pentru produsele ineficiente sau periculoase se vor gasi cu siguranta review-uri negative.

Dieta cu pastile de slabit – probleme

Iata cateva din probleme ce pot aparea in timpul unei diete cu pastile de slabit, este vorba de situatii rare si cele mai multe efecte pot fi combatute usor:

Cresterea tensiunii

Aceasta nu este neaparat un rezultat al unui ingredient nociv in pastilele alese, ci un simplu efect al cafeinei asupra persoanelor sensibile la aceasta. Aceasta nu este un pericol pentru persoanele cu tensiune normala, insa este bine ca pe durata tratamentului sa se testeze tensiunea sanguina o data la cateva zile.

Palpitatii

Acest efect secundar apare doar la persoanele cu probleme in acest sens si se vede in general de la prima pastila – din nou, in cazul in care acestea contin substante precum cafeina. Pentru personale cu astfel de probleme este indicat sa inceteze imediat tratamentul si sa incerce alt tip de produs. Magazinele naturiste ofera o mare varietate de pastile pentru slabit, din diverse ingrediente. Un exemplu in acest sens este Cider-Vin de exemplu, concentrat din otet de mere, perfect pentru detoxifiere si cura de slabit. Acesta nu contine cafeina, iar pentru lipsa de energie si chiar ajutor in tratatarea problemelor de inima se pot lua si suplimente cu coenzima Q10. Magazinul online produseprovita.com pune la dispozitie numeroase produse naturiste ce contin coenzima q10, dar si produse slabe in cafeina.

Efect diuretic

Unele pastile pentru slabit au efect diuretic, cu alte cuvinte forteaza organismul sa elimine mai mult lichid prin urinare. Pentru ca astfel se pierd nutrienti precum potasiul si sodiul, este de preferat ca pe durata unei cure de slabit cu pastile sa se bea cat mai multe lichide.

Curele de slabit cu pastile nu sunt nici pe departe periculoase precum sustin unii, acestea, mai ales cele bazate pe produse naturiste dau o mana de ajutor in reglarea unui nou stil de alimentatie mai sanatos si detoxifiere a organismului. Toate acestea trebuiesc insa sprijinite de schimbarea stilului de viata intr-unul mai sanatos, ce contine obiceiuri de alimentatie corecte si mai multa miscare, pentru ca rezultatele obtinute vor fi de lunga durata.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cat de sigure sunt pastilele pentru slabit?

Lasă un răspuns