Top mituri despre hidratarea pielii0 Comments

Publicat in:
Etichete: creme, hidratare, mituri, piele

Cand vine vorba despre o hidratare adecvata a pielii, exista multe mituri care pot pune femeile in dificultate. Iata care sunt cateva dintre acestea:

Hidratarea pielii

Hidratarea pielii

Doar pielea uscata are nevoie de hidratare

Expertii spun ca deshidratarea pielii apare atunci cand aceasta este lipsita de uleiuri naturale. Pielea uscata este intr-adevar mai predispusa la deshidratare, dar si tenul gras poate sa duca lipsa de apa si nutrienti.

Este recomandat sa folosesti geluri de dus si creme cu proprietati nutritive, pentru a evita problemele.

Hidratarea nu poate preveni imbatranirea prematura

Pentru epiderma, apa este o adeavarata sursa de tinerete, iar cu cat pielea este mai bine hidratata, cu atat va arata mai tanara si ridurile vor intarzia sa apara.

Cu siguranta un bun hidratant va sterge ani de pe chipul tau.

De la varsta de 30 de ani, trebuie sa schimbi lotiunea hidratanta cu una antirid

Expertii sunt de parere ca indiferent de varsta, epiderma are aceeasi nevoie de hidratare, poate chiar din ce in ce mai mare.

Chiar daca incepi sa folosesti creme antirid, nu renunta nici la cele vechi, hidratante, sau incearca sa gasesti o formula care sa includa ambele beneficii.

Persoanele care au pielea predispusa la acnee si exces de sebuum nu trebuie sa foloseasca produse hidratante

Multi fac aceasta greseala: daca tenul este gras, nu mai folosesc produse hidratante. In loc sa comiti aceasta eroare, mai bine cumpara produse speciale hidratante pentru tipul tau de ten, care vor reusi in timp sa regleze productia de sebuum, fara sa-ti lase pielea lipsita de elemente nutritive.

Printr-o buna hidratare, se rezolva mai rapid si alte probleme ale pielii

In cazul in care ai o iritatie a pielii, riduri sau alte probleme, pe langa produsele speciale folosite, ai grija ca pielea sa ramana in permanenta hidratata. Astfel, celulele se vor reface mai repede.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Top mituri despre hidratarea pielii

Lasă un răspuns