Cum poti sa devii mai destept la maturitate?0 Comments

Publicat in:
Etichete: creier, descoperire, inteligenta, medicament, pilula, varsta inaintata

O echipa de oameni de stiinta din SUA a creat o pilula despre care spun ca poate ascuti inteligenta adultilor.

Aceasta include antioxidanti puternici, obtinuti din afine si ceai negru, dar si Vitamina D3 si aminoacizi.

Astfel, testele derulate de cercetatorii de la Universitatea South Florida au aratat ca suplimentul mareste viteza de procesare cognitiva si functionarea creierului, in ansamblu, informeaza Hindustan Times, care citeaza AFP.

Pilula, bogata in polifenoli, a fost obtinuta in urma colaborarii dintre neurologi si gerentologi, fiind conceputa pentru a ameliora stresul oxidativ si inflamatiile la nivelul creierului in randul persoanelor de varsta a treia.

Inteligenta la batranete

Inteligenta la batranete

Rezultatele studiului

Potrivit sursei citate, dupa doua luni de administrare, subiectii, cu varste cuprinse intre 65 – 85 de ani, isi imbunatatisera functionarea cognitiva, dupa cum au aratat testele la care au fost supusi. In cadrul acestora li s-au verificat, printre altele, memoria, viteza de procesare a informatiilor si abilitatile verbale.

Diferenta cea mai mare a fost observata la viteza de procesare a informatiilor, care are cel mai mult de suferit de pe urma trecerii anilor.

Oamenii de stiinta au tinut insa sa mentioneze ca se pot obtine rezultate si consumand afine, ceai verde si peste bogat in omega 3.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poti sa devii mai destept la maturitate?

Lasă un răspuns