Din ce cauza nu functioneaza programul de fitness?0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimentatie, efecte mici, efecte minore, exercitii, fara efecte, greseli, lipsa, nu merge, nu se vad rezultate, program de fitness, rezultate, sala

Atunci cand programul de fitness nu este urmat in mod regulat, exercitiile nu sunt facute corect sau nu te implici activ, nu vei obtine rezultatele dorite.


Exista cazuri in care poti petrece ore intregi la sala, iar cantarul sa arate mereu acelasi numar de kilograme. O astfel de situatie poate fi periculoasa, pentru ca te poate determina sa renunti complet la program.

Greseli la sala

Greseli la sala

Adevarul este ca trebuie sa urmaresti si factorii care ti-ar putea sabota programul de fitness.

Tehnologia

Primul dintre acesti factori ar fi tehnologia: telefonul, spre exemplu, nu are ce cauta cu tine la sala. Daca esti pe o bicicleta si in acelasi timp iti planifici weekend-ul prin SMS-uri, este clar ca exercitiul nu o sa dea roade.

Expertii spun ca in cazul in care lasi telefonul deoparte, cu siguranta exercitiile vor fi mai eficiente.

Guma de mestecat

In plus, un alt „sabotor” poate fi si guma de mestecat. Creierul este construit in asa fel incat reusim destul de greu sa facem doua lucruri in acelasi timp. De aceea, daca incerci sa alergi sau sa mergi pe bicicleta si sa mesteci guma, nu vei avea o viteza foarte mare.

Chiar si o revista te poate distrage si iti poate zadarnici eforturile de a mai da jos cateva kilograme. Spre exemplu, daca lucrezi deja de 20 de minute si nici macar nu ai transpirat, e cazul sa schimbi ceva.

Alegerea antrenamentului cu intervale

Cel mai bine e sa incerci antrenamentul cu intervale, adica sa alternezi exercitiile si intensitatea lor.

In genere, este bine ca atunci cand faci exercitii sa iti auzi respiratia: daca respiri adanc, e un semn ca faci efort.

Mai mult, progresul este esential pentru un program de succes. Daca faci aceleasi exercitii in fiecare saptamana, fara sa incerci macar sa ai o performanta mai buna, nu vei avea rezultatele scontate.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Din ce cauza nu functioneaza programul de fitness?

Lasă un răspuns