Dieta rapida pentru femei0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente permise, cina, dieta de slabit, dieta pentru femei, femei, mic dejun, pareri, pranz

Ceea ce va vom prezenta in cadrul acestei diete poate fi considerata o parte esentiala a oricarei diete de slabit astfel incat aportul de proteine sa fie mentinut si kilogramele pe care le veti da jos sa va aduca satisfactia mult visata.

Dieta rapida pentru femei este structurata pe mic dejun, pranz, gustare si cina si va ofera o lista completa de alimente pe care le puteti consuma, in functie de preferintele proprii.

Dieta pentru femei

Dieta pentru femei

Micul dejun

La cea mai importanta masa a zilei trebuie sa se consume alimente cu generozitate. Ar trebui consumata o portie buna de mancare, consumandu-se in fiecare zi altceva. Spre exemplu, daca ati optat pentru un castron mare de fructe, folositi fructe proaspete, nu mai mult de o banana, din cauza continutului sau ridicat de zahar; consumati impreuna si un castron mic de cereale, si invers, daca consumati un castron mare de cereale, consumati si un castron mic de fructe.

Cand luati micul dejun ati putea consuma si shake-uri pentru pierderea in greutate, impreuna cu un castron mic de cereale. Va va ajuta sa obtineti toate elementele nutritive de care aveti nevoie si energie pentru tot restul zilei.

Metabolismul este redus in timpul noptii, dar este crescut in timpul zilei. Acesta este motivul pentru care este bine sa aveti un mic dejun echilibrat si sanatos, deoarece organismul consuma mai multa energie si grasimile sunt arse mai repede.

Pranz

Masa de pranz nu este la fel de incarcata ca si micul dejun, cu toate ca o masa buna este necesara. Optati pentru alimente bogate in proteine si glucide, care sa contina o cantitate mica de grasimi. Puteti consuma un castron mare de salata, cu o multime de verdeturi, rosii, masline, ardei, chili, ulei de masline, castraveti feliati, dovlecei taiati si sosuri pentru salate cu continut scazut de grasimi.

Trebuie sa consumati un castron mare de salata sau sa luati o masa sanatoasa alcatuita din carne alba si legume. Beti multa apa pe parcursul zilei, si consumati ceai verde fierbinte dupa mese, si apoi beti apa regulat din ora in ora.

Gustare

O gustare formata din nuci, caju, migdale sau alune nesarate este un mod bun de a completa perioadele dintre micul dejun si masa de pranz, si apoi masa de pranz si gustarea de seara. Asigurati-va ca nu consumati mai mult de un sfert de cana pe zi, deoarece unele dintre aceste produse, cum ar fi caju, migdale si alune au un continut ridicat de grasimi.

Cina

Cina nu ar trebui sa fie o masa la fel de satioasa ca cea de pranz. Ar trebui sa se consume seara devreme ceva usor fara grasime si nesarat, cum ar fi paine cu unt negru si ceai verde, sau un minicastron de salata de fructe. Ar trebui sa puneti accentul pe ceaiul verde deoarece ajuta la pierderea in greutate, precum si la debarasarea organismului de toxine. Doua pahare de ceai verde pe zi sunt suficiente.

Organismul are nevoie de dezintoxicare la anumite intervale de timp, iar pentru aceasta este bine sa consultati un medic. Ati putea merge pe o dieta de curatare formata dintr-un sirop de artar, ardei iute rosu si o lamaie, care nu numai ca va curata organismul, dar va ajuta sa dati jos si cateva kilograme.

De asemenea, nu uitati sa mancati alimente coapte, fierte sau la gratar (electric, nu pe baza de carbune), care sunt o alternativa sanatoasa la prajeli (folositi ulei de masline, daca doriti sa prajiti alimente). Puteti consuma o data pe saptamana, cum ar fi duminica, alimentele dvs. preferate, insa nu exagerati. Va veti bucura mai mult de aceste alimente, stiind ca ati fost in stare sa tineti dieta timp de 6 zile.

Nu incalcati regulile in timpul dietei, deoarece corpul trebuie sa se obisnuiasca pentru a manca portii mici. Daca veti face acest lucru veti observa cat de usor este de a evita alimentele in plus.

Exercitiile sau yoga sunt esentiale pentru mentinerea corpului in forma si pentru a pierde grasimile in plus mai rapid si mai sanatos, in comparatie cu dietele. Chiar si mersul vioi sau jogging-ul timp de 15-20 de minute va ajuta in efortul dvs. de a scadea in greutate, atunci cand urmati aceste diete rapide de pierdere in greutate.

Lista de alimente pentru pierderea rapida in greutate

Alimentele de mai jos sunt cele mai bune pentru pierderea rapida in greutate, acestea putandu-se consuma la micul dejun, pranz, sau cina. Nu va fie frica sa consumati si ceva nou la anumite intervale de timp.

  • Legume
  • Fulgi de ovaz
  • Fasole
  • Cereale integrale
  • Fructe de mare
  • Fructe si legume proaspete
  • 1/4 cana de migdale sau alune
  • Fructe de padure
  • Ulei de masline
  • Unt de arahide neindulcit
  • Ceai rece
  • Oua albe
  • Carne alba
  • Lactate scazute in grasimi
  • Ardei
  • Salate
  • Cereale bogate in fibre
  • Cereale germinate
  • Aperitive scazute in grasime
  • Ciocolata neagra

Pareri despre dieta rapida pentru femei

Daca ai urmat si tu dieta rapida pentru femei, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta rapida pentru femei

Lasă un răspuns