Dieta Oprah Winfrey0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, Dieta Oprah Winfrey, pareri, reguli

Oprah Winfrey a reusit sa slabeasca 41 de kilograme in 11 luni. Ea s-a ghidat dupa mai multe reguli pe care vi le prezentam si noi in continuare. Parcurgeti acest articol si veti afla cum a reusit Oprah Winfrey sa slabeasca atat de mult intr-un timp relativ scurt.

Iata ce trebuie sa faceti:

Dieta Oprah Winfrey

Dieta Oprah Winfrey

Cresteti consumul de calorii distruse

Pentru a realize acest lucru, trebuie sa mergeti pe jos, astfel se mareste numarul caloriilor consumate si totodata, si productia de enzime, care faciliteaza arderea grasimilor.

Puneti metabolismul in miscare dimineata

Un sport precum mersul cu bicicleta, joggingul, inotul sau mersul pe jos, practicat in zorii zilei ajuta la activarea metabolismului si determina o ardere suplimentara de calorii. Efectul se pierde atunci cand antrenamentele se fac seara sau dupa amiaza. Este indicat sa va incepeti ziua cu un scurt antrenament de 10 minute, iar pe masura ce trec saptamanile sa mai adaugati cate 1 sau 2 minute, in functie de capacitatea dumnevoastra de efort.

Tineti un jurnal de slabit

Fiecare persoana are dorintele si visele sale proprii, care deseori sunt tinute ascunse pentru a se implini mai usor sau pentru ca sunt prea indraznete in viziunea apropiatilor. Tocmai pentru ca “cineva” sa stie ce va doriti si ce vise aveti, este bine sa va scrieti intr-un jurnal gandurile ce va doriti? Ca visati sa incapeti in blugi in 8 saptamani, sau realizarile dumneavoastra, de genul, am facut opt pasi pentru a ajunge la greutatea visata. Tineti acest jurnal minim trei luni si veti vedea ca subconstientul dumneavostra inregistreaza obiectivele si veti putea slabi mai usor. Important este sa aveti incredere.

Antrenament intens

Numarul de calorii arse va fi mai mare, cu cat se va consuma mai mult oxigen. Antrenamentul optim trebuie sa fie intre 70- 80 % din frecventa cardiaca maxima. In cazul in care este mai putin intens, slabiti mai incet.

Evitati grasimile

Puteti reduce automat consumul de grasimi daca va decideti sa respectati cateva recomandari:

Consumati alimente sarace in grasimi, cum sunt: pestele, carnea slaba- fileu, branzeturile care au un continut de maxim 30 % grasime, laptele, carnea de pasare fara piele.
Mancati cat mai multe cereale, fructe, legume, paste fainoase, orez; acestea nu au grasimi
Mai putin alcool

Alcoolul ajunge direct in sange si nu da senzatia de satietate, efectul este exact invers, incetineste metabolismul si ingrasa. Un gram de alcool contine 7 kcal. Exceptia este data de vinul sec rosu sau alb, care consumat cu masura, stimuleaza digestia si ajuta stabilitatea nivelului glicemiei.

Cinci mese pe zi

Metabolismul va functiona perfect daca veti manca putin, dar de cinci ori pe zi. Cand mancati de doua ori pe zi, nivelul glicemiei creste foarte repede insa scade la fel de repede, ceea ce influenteaza metabolismul grasimilor.

Mesele intermediare adecvate

Mesele intermediare faciliteaza ducerea pana la capat a unui regim, deoarece impiedica instalarea foamei si creeaza o anumita variatie. O masa intermediara ar trebui sa contina intre 80 si 150 de kcal. Un exemplu in acest sens: 200 de grame de legume cu trei liguri de sos de iaurt sau 200 de grame de legume fierte, cu 100 de grame de rosii decojite si pasate si o felie de paine de secara. Este important sa mancati, stand jos.

Nu mancati nimic cu trei ore inainte de a va culca

Este indicat sa mancati cat mai devreme dimineata, intrucat metabolismul functioneaza inca relativ incet, devenind mai activ ziua, seara deja incetineste. Din aceasta cauza, ceea ce se consuma seara, se transforma usor in grasime.

Beti zilnic intre 6 si 8 pahare de apa

Metabolismul si digestia functioneaza usor numai daca organismul primeste suficienta apa, adica minim 2 litri pe zi. Odata cu antrenamentele zilnice, apa devine si mai importanta pentru organism.

Pareri despre dieta Oprah Winfrey

Daca ai urmat si tu dieta Oprah Winfrey, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Oprah Winfrey

Lasă un răspuns