Dieta cu otet de mere0 Comments

Publicat in:
Etichete: cat dureaza, cat slabesc, dieta, dieta cu otet, dieta cu otet de mere, mere, pareri, sfaturi

Otetul de mere constituie un medicament popular cu diverse si numeroase utilizari, fiind redescoperit de catre medicul D.C Jarvis din Statele Unite ale Americii.

Dieta cu otet de mere

Dieta cu otet de mere

Beneficiile otetului de mere

Printre marile beneficii ale otetului de mere asupra organismului se numara si accelerarea digestiei, prin stimularea activitatii intestinelor; totodata este de un real folos in vindecarea afectiunilor digestive, elimina grasimile in surplus din organism si curata intestinul, acesta fiind curatat de bacterii si ciupercile care se dezvolta in mucoasa intestinului, astfel ca, metabolismul grasimilor poate functiona normal din nou.

Otetul de mere este eficient in procesul de slabire deoarece produce hormoni care au puterea de a arde grasimile; astfel, otetul de mere accelereaza producerea hormonilor de crestere, in acest mod, topirea grasimilor poate sa functioneze atat ziua cat si noaptea. Este indicat sa se bea un pahar de apa in care se adauga 1 lingura de otet de mere.

Otetul de mere mentine la un nivel stabil glicemia, astfel ca, senzatia de foame este tinuta sub control sau chiar se diminueaza.

Dieta cu otet de mere dureaza trei zile

Inainte de a incepe aceasta cura este important sa mancati trei mese principale pe durata unei zile si doua mese intermediare. Puteti sa alegeti alimentele pe care doriti sa le consumati insa nu trebuie inversate, in ceea ce priveste volumul, masa de pranz cu cea de seara.

Pentru ca aceasta dieta sa fie cat mai eficienta, trebuie sa consumati doar otet de mere produs natural, eventual puteti sa il achizitionati de la apicultori direct, pentru a fi siguri ca este bun, deoarece doar acesta contine intreaga lista de substante active.

Micul dejun – la alegere una dintre variantele de mai jos

  • Mic dejun cu fructe: 1 mar, 1 banana, o cana cu mure sau afine, amestecate cu jumatate de pahar de iaur si doua linguri cu fulgi de ovaz sau porumb
  • Paine cu sunca si castravete: o felie de paine intermediara peste care se adauga putin unt si o felie de sunca slaba; se adauga un castravete murat si o lingurita de maioneze dietetica si putina sare
  • Mic dejun turcesc: 50 de grame de telemea, un ou tare, taiat felii, 30 de grame de castravete, taiat felii, o rosie taiata cuburi. Acestea se mananca cu 3 felii de paine prajita

Pranzul

Pranzul se alege un meniu pentru fiecare din zilele in care se tine dieta:

  • Sufleu de ciuperci cu castraveti
  • Salata de pui cu conopida
  • Piept de pui picant
  • Varza acra cu piure de cartofi

Cina

Cina se opteaza pentru una din variante, pentru fiecare seara, in functie de preferinte

  • Branza (aproximativ 200 grame de branza de vaci moale) cu fructe (o banana, o para, o nectarina, un kiwi), o lingura de miere si paine prajita ( patru felii).
  • Omleta cu branza telemea ( 50 de grade de telemea)
  • Cascaval pane ( aproximativ 50 de grame de cascaval)

Mesele intermediare

Intercalati atat dimineata cat si dupa amiaza inca o masa. Se pot alege din lista de mai jos:

  • O felie de paine de secara cu unt si jumatate de ou fiert taiat felii
  • 30 de grame de fructe uscate, care nu au fost tratate cu sulf
  • O felie de friptura de vita si o felie de paine prajita, la care se adauga, pentru garnitura castraveciori murati
  • O portie de musli, 125 de grame de iaurt cu putine grasimi si un fruct
  • In timpul acestei scurte diete sunt permise ceaiul negru, cafeaua, laptele degresat si fireste, apa plata, care se bea in combinatie cu otetul de mere. Inaintea fiecarei mese se bea un pahar de apa in care se adauga otet de mere, acelasi amestec se bea si inainte de culcare. Este necesara si o activitate zilnica de minim 30 de minute, pentru ca o parte din grasimi sa fie arse si in acest mod si pentru a mentine organismul sanatos si plin de energie.

Pareri despre dieta cu otet de mere

Daca ai urmat si tu dieta cu otet de mere, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu otet de mere

Lasă un răspuns