Dieta cu branza de vaci0 Comments

Publicat in:
Etichete: cat slabesc, dieta, dieta cu branza, dieta cu branza de vaci, meniu, pareri

Dieta cu branza de vaci este o dieta usor de tinut si va permite sa slabiti sanatos intr-un timp nu foarte lung. Aceasta dieta de slabit se bazeaza pe consumul de branza de vaci la micul dejun, insa aceasta alimentatie trebuie corelata cu alimentatia de la celelalte mese.

Pentru ca dieta cu branza de vaci sa aiba succes te sfatuim sa nu mananci nimic dupa orele 18:00, eventual un mar sau 4-5 prune.

Dieta cu branza de vaci

Dieta cu branza de vaci

Micul dejun

Dimineata trebuie sa mananci 50 de grame de branza de vaci cu o rosie + o felie de paine sau un mic castron cu cereale cu lapte.

Pranz

La pranz poti consuma:

  • o felie de paine prajita plus
  • un file de peste pe gratar sau fiert plus
  • un piept de pui pe gratar sau fiert cu amestec de legume fierte sau salata cu un strop de otet sau zeama de lamaie (otetul si zeama de lamaie stimuleaza arderile).

Cina

La cina poti manca o salata usoara cu legume de sezon.

Cat slabesc?

Rezultatele pot fi de pana la 5 kilograme in 10 zile de dieta.

Totusi, pot exista variatii mari intrucat dieta este destul de lejera, bazandu-se pe corpul si metabolismul fiecarei persoane.

Pareri despre dieta cu branza de vaci

Daca ai urmat si tu dieta cu branza de vaci, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu branza de vaci

Lasă un răspuns