5 trucuri eficiente de slabire0 Comments

Publicat in:
Etichete: slabire sanatoasa, trucuri de slabire, trucuri de slabit, trucuri eficiente

Nu esti multumita cu greutatea ta dupa sarbatori? Iti doresti sa slabesti rapid, insa nu vrei sa iti periclitezi sanatatea? Iti recomandam cateva trucuri care sa te ajute sa slabesti sanatos iarna asta.

Nu uita ca infometarea este primul inamic al regimului de slabire. Daca te infometezi, creierul va decide reducerea ardeilor si va incetini metabolismul, pentru a face rezerve de energie.

Trucuri de slabire

Trucuri de slabire

Iata mai jos cateva trucuri care sa te ajute sa pierzi kilogramele in plus fara sa te infometezi:

Consuma multe supe

Supele sunt prietenoase cu digestia, iti dau o senzatie de satietate si sunt ideale pe timp de iarna pentru ca te incalzesc. Incearca sa iti prepari cat mai multe supe de legume si sa eviti complet carnea grasa.

Mananca mai condimentat

Condimentele iti dau rapid o stare de satietate, te energizeaza, iti intaresc sistemul imunitar si te ajuta sa arzi mai repede grasimile. Asadar, nu uita sa incluzi in meniul tau si ardeii iuti. Capsaicina, substanta care ii da ardeiului iute gustul picant, are capacitatea de a creste arderile.

Concentreaza-te pe grasimile sanatoase

Grasimile bune vin din avocado, ulei de masline, somon si alti pesti, fructe de mare, migdale, ulei de cocos, oua. Studiile au aratat ca grasimile bune nu au efect de ingrasare asupra organismului, asa ca le poti consuma cu incredere.

Nu te stresa

Daca te gandesti numai la faptul ca nu slabesti atat de repede pe cat ti-ai dori si ca nu incapi inca in pantalonii preferati, nu faci decat sa te deprimi. Studiile au aratat ca stresul duce la stagnare in cura de slabire si la o crestere a apetitului culinar.

Nu uita de proteine

Ca sa slabesti nu trebuie sa mananci numai salate, asa cum ai fi tentata. Corpul are nevoie de proteine pentru a mentine muschii in forma maxima. Proteinele ti le poti procura nu numai din carne, ci si din surse vegetale (oua, lactate, naut, linte, fasole). Cele mai recomandate surse de proteine in curele de slabire sunt pestele, carnea slaba de pui, fara piele, lactatele, nautul, lintea si fasolea.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

5 trucuri eficiente de slabire

Lasă un răspuns