Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 25, 2014

O noua dieta super rapida

Publicat pe 25 feb. 2014 at 9:00am

Poti sa dai jos kilogramele in plus fara sa te infometezi. Stabileste-ti un program, nu sari peste mese si vei avea rezultate dupa numai cateva zile.

Cat slabesc?

Cu dieta super rapida poti slabi pana la 7kg in 7 zile, insa este important sa o respecti cu strictete, sa te hidratezi si sa faci miscare.

LUNI

Mic dejun: 100 g branza de vaci slaba, 200 ml lapte degresat. Gustare: 1/2 grepfrut/portocala. Pranz: 60 g piept de pui (fiert sau la gratar), salata verde cu ardei rosu (gras sau capia), suc de lamaie. Cina: 100 g friptura slaba (orice),…

Dieta Jessica Simpson

Publicat pe 25 feb. 2014 at 8:58am

La doar cateva luni dupa ce a nascut a doua oara, Jessica Simpson care a avut mereu probleme cu kilogramele in plus, a aparut la evenimentele mondene cu o silueta de invidiat. Ea s-a declarat foarte mandra de noile dimensiuni, mai ales ca dupa prima nastere avea nu mai putin de ninety five de kilograme, o greutate care ar deprima orice femeie. Pentru ca a ramas speedy insarcinata dupa prima nastere, Jessica Simpson a reusit abia acum, dupa a doua nastere, sa scape de kilogramele in plus.

Cum a slabit Jessica Simpson 30 de kilograme?

In…

Este posibila activitatea sexuala la persoanele care sufera de inima?

Publicat pe 25 feb. 2014 at 5:00am
Recomandari

Cei care sunt suferinzi din cauza unei insuficiente cardiace trebuie sa stie ca activitatea sexuala este posibila, ba chiar benefica, potrivit unui studiu realizat de American Heart Association.

Potrivit unei lucrari apartinand acestei organizatii, publicata in Le Plus, jurnalistul David Courbet, autor al lucrarii „Feminism si pornografie”, incurajeaza pacientii care au depasit un infarct, un AVC sau au fost stabilizati in urma unor anomalii cardiovasculare sa-si reia activitatea sexuala.

David Courbet se intreaba in materialul sau care sunt motivele pentru care este necesara…